KNEIPP GOODBYE STRESS BADSCHUIM

Zoals jullie weten gebruik ik graag de producten van Kneipp. Nieuw is de Kneipp Goodbye Stress Badschuim. Super lekker want dit is mijn favoriete lijn van Kneipp. Lezen jullie mee?Begin dit jaar konden jullie al een artikel lezen met andere producten uit de Goodbye Stress lijn. Klik daarvoor hier. Ik vind de geur van deze lijn zo lekker. Je hebt echt het idee alsof je in de sauna bent zo'n ontspannende geur.

De badschuim werkt heel geconcentreerd je hebt maar een beetje nodig om een heel bad vol schuim te krijgen. Zelf gebruik ik hem ook gewoon als douchegel. De combinatie van watermunt extract en de verhelderende en verfrissende geur van natuurlijk etherische rozemarijn olie laten de huid zacht en soepel aanvoelen. Verder in deze lijn hebben ze een geurkaars, douchefoam, douchegel, body lotion, geurstokjes, badolie en biologische kruidenthee. Genoeg dus om uit te kiezen en ook erg leuk om cadeau te geven.

400 ml €9,49


De hele lijn is vanaf nu te koop bij diverse drogisten en online.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig