BIODERMAL PURE BALANCE

 Biodermal gelanceerd een nieuwe product. Het gaat om het Pure Balance Skin Boosting Serum, een intensieve hydratatiebooster voor je huid. Het serum is een aanvulling op de producten uit de eerder gelanceerde Pure Balance lijn bestaande uit de Skin Renewing Cleansing Mousse, de Skin Purifying Dag Gel-Crème en de Skin Refining Nachtbalsem. Samen met je huid zorgen deze vier producten ervoor dat je huidtextuur zichtbaar verbeterd. 

Pure Balance Skin Purifying Dagcrème 
Deze dagcrème is een frisse gel crème die vooral geschikt is voor volwassenen met een huid die last heeft van onzuiverheden en oneffenheden. Hyaluronzuur geeft intensieve hydratatie, verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid. Sarcosine zorgt voor een minder vette huid, gaat onzuiverheden tegen en verfijnt de poriën. Vitamine C en E beschermen tegen huidveroudering en fijne lijntjes. Je huid is na het aanbrengen van de crème gezuiverd, gematteerd en lekker fris. Het verstopt de poriën niet, is PH neutraal en is dermatologisch getest. De crème zelf voelt lekker fris aan op je gezicht. En vind ik ruiken naar komkommer. Hij trekt snel in en matteert je gezicht. 
 24,99

 Pure Balance Skin Refining Nachtbalsem
De nachtbalsem is een verzorgende crème die vooral geschikt is voor volwassenen met een huid die last heeft van onzuiverheden en oneffenheden. Een mild exfoliërend enzym verwijdert dode huidcellen en verbetert de huidtextuur en huidteint. Sarcosine gaat onzuiverheden tegen en vermindert een vette huid. Hyaluronzuur geeft intensieve hydratatie, verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid.
Hij voelt net zo aan als de dag crème alleen iets sterker van geur lijkt het. Hij trekt ook lekker snel in. Heel fijn! Het PH neutraal en dermatologisch getest. 
 24,99

Pure Balance Skin Boosting Serum
Dit serum is een hoog geconcentreerd serum wat vooral geschikt is voor volwassenen met een huid die last heeft van onzuiverheden en oneffenheden. De hoge concentratie Vitamine B3 verfijnt de poriën, gaat onzuiverheden tegen en verbetert de huidteint.  Huid eigen hyaluronzuur en intensief gehydraterende ingrediënten zoals glycerine en panthenol verbeteren de vochtbalans en maken de huid zacht. Je kunt dit s'ochtends en s'avonds aanbrengen voor de dagcrème en het nachtbalsem. Het komt in een handig pompje en smeert heel licht uit zelf vind ik de geur niet zo lekker van deze. Kan alleen niet goed omschrijven wat het is ik denk een kwestie van smaak. Het is PH neutraal en is dermatologisch getest. 
 24,99
 Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse
Ik ben dol op cleansing mousses deze van Biodermal heeft effectieve ingrediënten die onzuiverheden en make-up verwijderen. Het maakt je poriën schoon en verwijdert op milde wijze dode huidcellen. Met als resultaat een frisse, zachten en stralende huid. Ik heb zelf een droge t zone en dat maakt deze mousse wel erger. Dus ik zou hem niet aanraden voor mensen met een droge huid. Wel is de mousse zelf erg fijn en zacht.
 €17,99


Biodermal is verkrijgbaar bij de drogist.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig