MY JEWELLERY ADVENTSKALENDER 2020

 Zoals jullie weten ben ik dol op advent kalenders. Ik heb de afgelopen weken al veel mooie beauty advent kalenders open mogen maken. Maar nog nooit heb ik een fashion advent kalender gehad. Ik was dan ook heel erg benieuwd naar de adventskalender van My Jewellery. Vandaag laat ik jullie zien wat er in zit.

De limited editie adventskalender van My Jewellery is verkrijgbaar in goud en zilver. Ik heb gekozen voor goud omdat ik bijna alleen nog maar gouden sieraden draag. Hoe leuk ziet dit eruit? Het is een mooie roze ster met daarin 10 vakjes die je open kunt maken. Hij is verpakt in een luxe doos en heeft een totale waarde van €138,50. Maar is te koop voor slechts €49,95.
Als je alle vakjes hebt geopend kom je 10 mooie sieraden en accessoires tegen. 
In de advent kalender zitten de volgende items:
- 1 zwarte scrunchie met gouden sterretjes,
-  1 hartjes ring
- 3 paar oorbellen: Love hangers, oorstekers en ringetjes met daaraan maantjes
- 1 kralen armbandje
 - 2 gouden kettingen
- 1 hanger voor aan de ketting
- 1 armbandje met een hartje eraan

Ik ben heel erg te spreken over deze advent kalender. Het enige wat ik niet zou dragen zijn de Love oorbellen. Maar het is zeker leuk om cadeau te geven voor kerst of sinterklaas. Het is alleen wel verstandig dat iemand dan ook gaatjes heeft voor oorbellen. Anders is het een beetje zonde aangezien er 3 paar oorbellen in zitten.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Hoe leuk is dit! Ik zou gaan voor de zilveren dan. Ik ga hem op mijn verlanglijstje zetten.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig