BOOST JE INTERIEUR MET PRACHTIGE WANDCIRKELS VAN HIP ORGNL!

Zoals jullie weten ben ik gediplomeerd als interieuradviseur. Ik vind dan ook niets leuker dan het maken van nieuwe aanpassingen in mijn interieur. Logisch! Al een aantal jaar had ik een spiegel boven de bank hangen, maar hier was ik eigenlijk wel een beetje op uitgekeken. Ik heb voor deze plek een prachtige wandcirkel uitgekozen van het merk HIP ORGNL. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder.
Ik had HIP ORGNL al wel eens voorbij zien komen op Instagram en zag toen al de prachtige wandcirkels. Het merk maakt originele wanddecoraties van hoge kwaliteit (luxe hoogwaardig dibond). Elke werk heeft veel karakter en ziet er geweldig uit. Dit komt mede door de unieke grafische touch, heldere kleuren en matte afwerking.  Alle werken hebben iets speciaals waardoor je blijft kijken! Door het officiële logo onderin weet je dat je een origineel werk van HIP ORGNL in huis hebt.  

Het was moeilijk kiezen want ze hebben zoveel leuks. Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de HIP ORGNL Pampas Grass in een diameter van 120 cm. Deze komt uit de HIP ORGNL Naturals collectie. De wandcirkel past heel mooi bij mijn rotan meubels en witte muren. Ze hebben trouwens 6 verschillende maten, dus voor ieder interieur is er wel een passende wandcirkel te vinden! Vinden jullie het ook niet prachtig staan? Hij is nu ook in de aanbieding.

Wil jij ook een mooie wandcirkel in je interieur of inspiratie op doen?
Neem dan zeker even een kijkje op de website.* Dit artikel bevat een samenwerking. 

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig