OPGEMAAKTE PRODUCTEN OKTOBER 2020

  Vandaag laat ik jullie weer zien welke producten ik afgelopen maand heb opgemaakt. Het is best weer wat. Tijd om alles weer aan jullie te laten zien.

I Coloniali - Long Lasting Moisture Cream*
Deze gezichtscrème is mega fijn! Hij ruikt lekker en maakt mijn gezicht zacht en voed het goed. Ik heb er weinig over te zeggen want hij is heel fijn.
9/10

Olaplex - Nummer 5 Conditioner*
Deze bekende conditioner is eigenlijk geschikt voor alle haartypes maar wordt vaak gebruikt bij mensen met gekleurd of beschadigd haar. Het is een echte aanrader het enige minpuntje vind ik de verpakking het is een hele dikke conditioner die moeilijk uit de fles komt. Waardoor het laatste beetje er bijna niet uit. 
8/10

Urban Decay - Naked Skin Concealer
Ik gebruikte deze concealer altijd onder mijn ogen waar hij goed mijn donkere kringen bedekte. Hij is heel makkelijk aan te brengen en gaat best lang mee. Ik zou hem zeker opnieuw kopen!
9/10

Dermo-Care - Shampoo Paw Patrol
De kinderen hebben deze shampoo de afgelopen tijd gebruikt. Hij doet goed zijn werk en de verpakking deed het hem natuurlijk.
8/10

Origins - GinZing Cleanser Gezichtsscrub
Deze gezichttsscrub gebruik ik al jaren en blijf ik steeds opnieuw kopen. Hij ruikt heerlijk en doet goed zijn werk. Het is een scrub en cleanser in 1 ideaal voor onder de douche.
9/10

La Roche Posay - Lipikar Xerand*
Als je op zoek bent naar een hele fijn en goede handcrème die je handen meteen weer zacht maakt. Probeer dan zeker deze eens. Echt een mega aanrader! 
10/10
Nivea Fresh Blends Douchegel - Apricot, Mango, Rice Milk*
Deze heerlijke zoete douchegel schuimt goed en prikkelt je zintuigen. Hij heeft ook eens goede prijs en is vaak in de aanbieding.
8/10

Matrix - Total Results So Silver Shampoo
Deze shampoo kocht ik bij mijn kapper nadat ik mijn haren weer geblondeerd had. Mijn haren zijn van zichzelf heel warm en daardoor moet ik dus echt een zilver shampoo gebruiken. Deze werkt heel goed laat hem daarvoor een minuut of 5 intrekken zodat hij goed de warmte uit je haar haalt.
9/10

Bath And Body Works - Apple & Honey Douchegel
Bath & Body Works heeft de allerlekkerste geuren douchegel die er zijn. Deze kocht ik een paar jaar terug in Amerika. En nu had ik hem eindelijk weer gebruikt. Helaas niet zo makkelijk in Nederland te koop want ze verzenden niet naar Nederland.
9/10

Aveda - Damaga Remedy Shampoo*
 Deze travel size heb ik opgemaakt bij een nachtje weg. Het is een hele dikke, volle shampoo hier moest ik even aan wennen. Maar hij doet wel goed zijn werk. 
7/10

Bath And Body Works  - Wildberry Dahlia Hand Gel
Als ik in Amerika ben koop ik standaard een voorraadje handgels van Bath & Body Works. Nu met corona vliegen deze er doorheen. Deze geur is lekker zoet en had een paars kleur super leuk.
9/10

Givenchy - Teint Couture Eyewear Concealer
Ik vond deze concealer heel erg tegenvallen helaas. Hij is best wel prijzig, trekt in de lijntjes en brengt niet gemakkelijk aan. Het sponsje dat op het applicatie stokje is erg hard waardoor het niet fijn aanbrengt. Ik zou deze niet opnieuw kopen.
5/10

Marc Jacobs - Daisy Love Sunshine Eau de Toilette
Een super lekker fris, zomers parfum met daarin onder andere de geurnoten cirtrus en bergamot. Het was een limited editie van vorig jaar dus ik weet niet of hij nog te koop is.
9/10

Elmex - Sensitive Professional Tandpasta
Ik heb best wel gevoelige tanden en tandvlees. En deze tandpasta is mijn vaste tandpasta ik gebruik hem al jaren. Blijf hem dan ook opnieuw kopen en kom altijd terug bij deze. 
10/10
Volgende maand weer een nieuw artikel met de producten die ik heb opgemaakt in de maand November.
Producten met een * erachter zijn de producten die beschikbaar zijn gesteld voor review. Die heb ik dus gekregen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig