STOFZUIGEN IS MIJN HOBBY

Al vanaf zijn geboorte is Beau verkouden. Dat ons huis schoon en stofvrij is, is heel erg belangrijk! Ik stofzuig elke dag op de beneden verdieping en 2x in de week boven om alles goed schoon en fris te houden voor Beau. Zodat hij minder last heeft van een verstopte neus. Ik vertel jullie vandaag meer over mijn nieuwe stofzuiger.
Een goede stofzuiger is dan ook echt onmisbaar bij ons thuis! Mijn oude Bosch stofzuiger was net kapotgegaan, ik heb hier 7 jaar veel plezier van gehad. Maar toen was het toch echt tijd voor een andere. De nieuwe Bosch ProHygienic stofzuiger kwam als geroepen! Ik heb hem de afgelopen 2 maanden elke dag gebruikt. En deel graag mijn ervaring met jullie.

Ik heb een stofzuiger nodig die goed reinigt en makkelijk in gebruik is. Wij hebben namelijk veel verschillende soorten vloeren in huis laminaat, tapijt, vloerkleden en tegels. De stofzuigers van Bosch werken op alle vloeren net zo goed waardoor het echt een aanrader is. Dat kun je wel aannemen van deze stofzuig-expert;). Hij stofzuigt zelfs zo licht dat Maeve ook wel eens mee helpt.

 

De ProHygienic van Bosch is heel erg geschikt voor mensen met een allergie zoals huisstofmijt en/of andere overgevoeligheden. Een goede luchtkwaliteit in je huis is heel belangrijk, en al helemaal als je last hebt van een allergie. De ProHygienic heeft een krachtige motor die voor een intense reiniging zorgt. De speciale wasbare Ultra Allergy (UPLA) filters verwijderen maar liefst 99,99% van de allergenen, fijne stofdeeltjes en bacteriën uit de lucht én voorkomen dat deze worden teruggeblazen in de ruimte, superfijn! Hiermee zorgt de ProHygienic stofzuiger niet alleen voor een schone vloer en meubels, maar ook voor een zuivere lucht in huis. De AirFresh stofzak voorkomt onaangename geuren dankzij actieve koolstoftechnologie. Met de speciale sluiting kun je de stofzak stofvrij en hygiënisch verwijderen en weggooien. Ideaal wanneer je af wilt van onaangename geurtjes als je bijvoorbeeld huisdieren hebt, of als er etensrestjes in de stofzuiger zak zitten. Jonge kinderen kunnen nogal knoeien met hun eten.;)

De Bosch ProHygienic heeft verschillende standen waardoor je alle oppervlakken gemakkelijk kunt stofzuigen. Wij hebben tegels, laminaat vloeren en tapijt en dit is allemaal heel gemakkelijk schoon te houden met deze stofzuiger. Ook zitten er verschillende hulpstukken bij. Die ik veel gebruik voor de bank en de trap. En laten we eerlijk zijn, hij ziet er ook nog eens heel mooi uit en past bij mijn witte interieur!
Hebben jullie thuis last van allergieën / andere gevoeligheden? Welke stofzuiger gebruiken jullie thuis? 

Om de stofzuiger te bestellen klik hier!Dit artikel bevat een samenwerking.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig