CLARINS EVERLASTING CONCEALER & FOUNDATION

 Voor mij is het niet zo makkelijk om de goede kleur foundation en concealer te vinden. Zeker niet in de winter want ik ben dan erg bleek. Gelukkig komt Clarins met hun nieuwe Everlasting foundation en concealer in enorm veel kleuren.
Dit perfecte duo zorgt ervoor dat je 24 uur lang een mooie matte teint hebt. Het heeft een goede dekking en heeft ook de voordelen van huidverzorging. 

Clarins Everlasting Long-Wearing Foundation
De Clarins Everlasting Long-Wearing Foundation met een hoge dekking is rijk aan extracten van uit bamboe sap gewonnen poeder, quinoa, suikers uit haver en een plantaardige micro patch die het water aan het oppervlak bindt waarbij de hydratatie voorkomen wordt. De foundation bedekt imperfecties, roodheid of wijnvlekken en smelt samen met de huid dankzij de superlichte textuur. Ik zou hem aanraden voor mensen met een normale, gemengde of vettere huid. Door de matte finish zou ik hem niet gebruiken als je droge velletjes op je gezicht hebt. 
€45,00

Clarins Everlasting Long-Wearing Concealer
Deze concealer is een echte musthave. Ideaal als je weinig slaapt want hij dekt moeiteloos de donkere kringen onder je ogen. Rijk aan escine van wilde kastanje uit India, quinoa en suiker uit haver. Hij dekt heel erg goed en smelt samen met je huid. Trekt niet in de lijntjes en heeft een superlichte textuur.
€29,00
Clarins is te koop bij de parfumerie en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig