MIJN NIEUWE, ZWARTE KEUKEN

 Wie mij volgt op Instagram heeft kunnen zien dat ik eind augustus, begin september een nieuwe keuken heb gekregen. Ik heb er 2 jaar voor moeten sparen maar dan heb je ook wat. Ik ging voor een zwarte keuken met een marmer blad en visgraat achterwand. Ben je benieuwd kijk dan snel verder.Ik heb heel erg veel berichtjes gekregen op Instagram over mijn keuken. Waar ik alles gekocht heb en mijn ervaring met Ikea keukens. Dus het leek me leuk om jullie wat meer over mijn nieuwe keuken te vertellen. Ik ga eventjes alles apart opnoemen zodat jullie precies weten waar ik het gekocht heb en hoe het heet.

Keuken kastjes: Ikea Method

Deurtjes: Ikea Kungsbacka

Handgrepen: Ikea Hackas 300 mm

Werkblad: Ikea Ekbacken wit marmerlaminaat

Inductie kookplaat met inbouw afzuiger: Ikea Fordelaktig

Hetelucht oven: Ikea Eftersmak

Kraan: Praxis

Spoelbak: Keukenloods

Plank: Ikea

Wandtegels: Hornbach Masia Blanco

Waterkoker: Kwantum

Koffiemachine: Nescafé

Bruine vaas: Blokker

Glazen opbergpotten: Action

Schalen: Action

Mokken: H&M Home

Wandlampjes: Praxis

Hanglamp: Karwei

Houten Jaloezie: Karwei

Laminaat: Karwei


Ik ben heel erg te spreken over de keukens van Ikea. Ik ze laten plaatsen door een bedrijf dat voor Ikea werkt. Want het is zelf bijna geen doen mijn keuken kwam in 65 dozen. Ze hebben met 2 man 1,5 dag nodig gehad om mijn keuken te zetten. De service van dit bedrijf was echt top. Want 2 maanden na het plaatsen van de keuken had ik een lekkage omdat de vaatwasser niet helemaal goed was aangesloten door hun. Maar ze kwamen de dag erna meteen kijken en hebben de schade vergoed. 

De tegels ben ik echt verliefd op ik vind het visgraat patroon prachtig en zoiets zou ik ook graag in de badkamer willen. Het enige waar ik niet zo over te spreken ben is de spoelbak. De service van Keukenloods was heel erg slecht. Mijn bak had een beschadiging maar ik kreeg na 1,5 maand pas een reactie. Waardoor een nieuwe bak geen zin had omdat de keuken er toen al in zat. Ik kreeg toen 30 euro terug wat ik echt belachelijk weinig vind aangezien de spoelbak rond de 200 euro was. 

Het enige nadeel aan een mat zwarte keuken is dat je best wel snel de vette vingers van de kinderen op de deurtjes ziet. Maar deze zijn wel makkelijk af te poetsen. 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe keuken?

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig