THE BODY SHOP KERST COLLECTIE

Alle kerstcollecties beginnen langzaam aan in de winkels te liggen. En ik kan er geen genoeg van krijgen! Ook The Body Shop heeft prachtige sets en speciale producten voor kerst. Ik laat ze vandaag aan je zien. 

Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome €18,00
Deze leuke gift set in de vorm van een Snow Globe bevat 5 mini producten. Waarbij er ook een aantal van mijn favorieten The Body Shop producten tussen zitten. Zoals de Banana shampoo en de Strawberry Shower Gel. Het bevat vooral verzorgingsproducten. En ik vind het voor de prijs zeker een hele leuke tip om cadeau te geven met de feestdagen. 
In de set zitten de volgende producten.
- Strawberry Softening Body Butter 50ml
- Strawberry Shower Gel 60ml
- Banana Truly Nourishing Shampoo 60ml
- Banana Truly Nourishing Conditioner 60ml
- Strawberry Lip Butter 10ml

Shake & Swish Ginger Haircare Duo €15,00
Deze set is ideaal voor mensen met een schilferige hoofdhuid. Deze shampoo en conditioner maken je hoofdhuid schoon op milde wijze en verzorgd je haren. Met essentiele gemberolie, berkenschors en schietwilgextract. Je haar voelt heerlijk schoon en zacht aan. En ook zit er een Hair Wrap bij om je haren in te laten drogen na het haren wassen. Ik vind de geur alleen persoonlijk niet lekker ik heb een hekel aan de geur van gember. Maar de producten werken wel echt. 

Nourishing Body Butter Trio €15,00
In dit setje zitten de drie populaire bodybutter mini's. De amandel melk, Mango en Moringa. Ze zijn verrijkt met Community Fair-Trade sheaboter die met de hand is bereid en die hydraterende en verzachtende eigenschappen heeft. De body butters vind ik heel fijn in de winter als je huid wat droger is en wel wat extra verzorging kan gebruiken.
Winter Jasmine Shower Gel 250 ML €7,00
Deze limited editie douchegel schuimt heerlijk en heeft een fris-bloemige geur. Precies mijn ding! Hij is verrijkt met jasmijn extract uit India. Hij is ook nog eens vegan net als de andere producten die ik laat zien. 

Winter Jasmine Body Yogurt 200 ML €10,00
Als ik zelf zou moeten kiezen tussen een body butter en een body yoghurt dan zou ik gaan voor een body yogurt. Ik vind deze textuur zo lekker. Je kunt hem zelfs aanbrengen op een nog vochtige huid. Dus ideaal voor na het douchen. Hij trekt super snel in en maakt je huid zacht en houdt het vochtgehalte 48 uur op peil. Met jasmijn extract, shea boter en biologisch amandelmelk uit Spanje. 

Winter Jasmine Body Butter 200 ML €16,00
Ik hou van de body butters van The Body Shop. Vroeger had ik er altijd meerdere op voorraad. Deze bodybutter trekt lekker snel in en verzorgt je huid lekker lang. De fris-bloemige geur bevat jasmijn extract uit India, Community Fair Trade sheaboter uit Ghana en Community Fair Trade sesamolie uit Nicaragua.

Festive Berry Body Butter 200 ML €16,00
Ideaal voor een droge huid met een heerlijke zoete bessen geur. Het maakt je huid zacht en glad en voedt je huid intensief. Deze fruitige Special Edition is verrijkt met cranberry olie uit Noord-Amerika, Community Fair Trade sheaboter uit Ghana en Community Fair Trade sesamolie uit Nicaragua. Deze geur is super lekker voor deze tijd van het jaar het ruikt gewoon naar kerst.

Warm Vanilla Body Butter 200 ML €16,00
Ben je dol op de geur van vanille ga dan voor deze versie. Het heeft een romige, verzorgende textuur. En geeft intensieve verzorging voor wel 48 uur. Verrijkt met vanille extract uit Madagaskar, Community Fair Trade sheaboter uit Ghana en Community Fair Trade sesamolie uit Nicaragua. 
Deze producten zijn te koop bij The Body Shop online en in de winkel.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig