CHARLOTTE TILBURY HYALURONIC HAPPIKISS LIP BALM LIPSTICK

 Dat Charlotte Tilbury eén van mijn favoriete make-up merken is dat weten jullie inmiddels wel. Nu komt ze met een nieuwe lipstick collectie. Ik zag het al voorbij komen op Instagram en was op slag verliefd. De Hyaluronic Happikiss Lip Balm Lipsticks bestaan uit 8 kleuren. Vandaag laat ik jullie er een aantal zien.

Dit is echt een uitvinding want vaak vind ik lipstick voor even snel naar de supermarkt te gaan too much maar wil ik toch iets op mijn lippen. Een lipbalm met een tintje is dan ideaal. Het heeft een lichte dekking en een mooie glans. Verkrijgbaar in 8 kleuren dus er is voor iedereen wel een geschikte kleur. Deze hydraterende lipstick balsem is verrijkt met hyaluronzuur en c-peptiden voor intens gehydrateerde, en voller ogende lippen.

Kijk hoe mooi de huls al is! Ik heb de kleuren (van boven naar beneden) Happy Berry, Enchanting Kiss, Pillow Talk. Mijn favoriet is Pillow Talk een perfecte nude lipkleur. Hij zit dan ook standaard in mijn handtas.

€32 per stuk

De Hyaluronic Happikiss Lip Balm Lipsticks zijn verkrijgbaar bij de Charlotte Tilbury counters in de Bijenkorf 
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en sinds kort Maastricht of online. Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Ik ben ook dol op getinte lippenbalsem ♥. Geeft ook niet zo af op een mondmasker. Ik vind eigenlijk alle drie de kleuren die jij hebt wel heel erg mooi ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kleur Happy Berry lijkt mij ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig