MIJN NIEUWE FAUTEUIL

Als afgestudeerd interieur adviseur verander ik de inrichting van mijn huis regelmatig. De woonkamer denk ik wel 4x per jaar. Elk seizoen pas ik wel wat aan. Mijn laatste aanwinst is een prachtige fauteuil van Sohome. Ik laat hem vol trots vandaag aan je zien.

Ik heb een grote hoekbank maar zeker als we visite hadden mistte ik net een extra plekje. En dus ging ik op zoek naar een mooie fauteuil in een antraciet kleur. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de Eleonora Draaifautauil Maria in een velvet stof. Hij past echt perfect bij de ribstof van de bank. Hij was verkrijgbaar in 3 kleuren, roze, zwart en deze grijze kleur. 
Super fijn er zit ook 2 jaar garantie op. Zoals je ziet kon ik mijn plekje al meteen afstaan aan Maeve het is haar vaste plekje geworden. En vaak kruipt Beau er ook bij zo lekker ruim is hij. En doordat hij kan draaien is hij ideaal met tv kijken.
De fauteuil is te koop voor € 499,-.


Dit artikel bevat een samenwerking.

2 opmerkingen

  1. Hij is heel mooi, echt zo een stoel waarin je heel knus zit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie stoel die zit volgens mij echt heerlijk! Ik zou die wel in het zwart willen.
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig