CLARINS TONIC LIJN

Één van mijn favoriete skincare en make-up merken is Clarins. Vorige week was ik een nachtje weg met een vriendin en ik nam twee producten uit de Tonic lijn mee. Ik heb ze daar lekker kunnen testen ik vertel jullie er graag meer over.

Clarins - Tonic Moisturizing Balm
Dit is een balm die je huid beschermt, voedt en hydrateert. Als ik deze balm heb aangebracht voelt mijn  huid daarna lekker zacht en soepel. De geur is een beetje aromatisch en verfrist en stimuleert lichaam en geest. Zo bevat het essentieel oliën van munt, rozemarijn en geraniums. Het is vooral geschikt voor de normale huid.
200 ML 47,90

Clarins - Tonic Bath & Shower Concentrate
Deze bath en shower gel wordt geactiveerd door de warmte van een bad of douche. Het heeft dezelfde aromatische geur als de balm. Namelijk de geur van rozemarijn, munt en geranium. Extracten van gentiaan en dennen reinigen de huid. De textuur is licht en schuimt matig hij is wel zacht genoeg voor een gevoelige huid. En dus geschikt voor iedereen.
200 ML 23,95Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig