CHARLOTTE TILBURY SUPER RADIANCE RESURFACING FACIAL

 Dat Charlotte Tilbury eén van mijn favoriete make-up merken is dat weten jullie inmiddels wel. Maar ze hebben ook hele fijne skincare producten. Daarvan heb ik nog niet zoveel geprobeerd. Maar daar komt verandering in. Afgelopen tijd heb ik de Super Radiance Resurfacing Facial geprobeerd. Ik vertel je er graag meer over.Nieuw van Charlotte Tilbury is de Super Radiance Resurfacing Facial. Deze bestseller is sinds kort ook in de Nederland te koop. Ik kon dan ook niet wachten om hem te proberen. Het is een 2 in 1 gezichtsbehandeling in een tube die je huid herstelt, hydrateert en laat stralen. Het combineert een exfoliant met een hydraterende mix van ingrediënten die je huid een boost geven, poriën verfijnen en dode huidcellen verwijderen. Ik ben fan! Als hij op is koop ik zeker een nieuwe. Ik laat hem 5 minuten in trekken en daarna is mijn huid heel erg zacht en stralend. Het is geschikt voor alle huidtype. 

50ML €65 per stuk

Charlotte Tilbury is verkrijgbaar bij Bijenkorf Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ik heb zelf nog geen ervaring met Charlotte Tilbury en volgens mij mis ik écht iets. Ik ben me nog aan het beraden wat ik als eerste zal gaan kopen van dit merk. Best lastig want er is zoveel keuze.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig