CLARINS SELF TAN

 Nu we al een paar mooie, zonnige dagen hebben gehad vind ik het wel fijn om niet met spierwitte benen een jurkje aan te hebben. Ik gebruik dan vaak van te voren self tan producten. Ik testte de Clarins Self Tan Instant Gel en de Self Tan voor het gezicht. Vandaag vertel ik jullie er meer over.
Dankzij Clarins heb je geen zon meer nodig voor een prachtige, zongebruinde teint! Op basis van jarenlange expertise op het gebied van huidverzorging gingen de Clarins Laboratoria de uitdaging aan om zelfbruinende formules te creëren die de huid én de planeet respecteren. Ze zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten, voelen geweldig aan op de huid en brengen gemakkelijk aan. 
Clarins - Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster for Face
Deze zelfbruiner voor het gezicht ziet er klein uit maar gaat heel lang mee. Je mengt hem met je dagcreme. Je hebt maar 2 druppels per keer nodig en je ziet meteen resultaat. Vergeet niet erna goed je handen te wassen anders krijg je vlekken op je handen dat had ik de eerste keer toen ik hem gebruikte. Verdeel het over je gezicht en smeer het goed uit. Het heeft ook hydraterende anti-rimpel eigenschappen. Zo kun je het hele jaar door een mooie zongebruind gezicht hebben.
15 ML €31,99
Clarins - Self Tanning Instant Gel
Ze hebben ook een zelfbruiner voor je lichaam. Zowel in een lotion als in een gel variant. Ik heb de gel versie deze voelt niet vettig aan en heeft je huid een egale zongebruinde teint. Dit komt door de combinatie van DHA en erythrulose. Het droogt snel waardoor je niet lang erna jezelf kunt aankleden. Vergeet niet goed uit te smeren en daarna je handen te wassen om vlekken te voorkomen. 
125 ML €31,99
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Klinkt goed! Zeker belangrijk als het snel droogt en je je kleding weer gewoon aan kan trekken!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig