CHARLOTTE TILBURY WENKBRAUW PRODUCTEN

Één van mijn favoriete make-up merken Charlotte Tilbury komt met een nieuwe collectie wenkbrauw producten genaamd Supermodel Brows. Ik heb nog nooit eerder wenkbrauw producten van hun geprobeerd en ik was dan ook heel erg benieuwd!
Zelf gebruikte ik altijd wenkbrauw poeder maar ik moet zeggen ik ben heel erg tevreden over deze nieuwe manier van mijn wenkbrauwen doen. Mijn favoriet is toch wel de doorzichtige wenkbrauw gel. 

Charlotte heeft een innovatief 3 stappen plan gemaakt.
1. Fill 
De nieuwste Brow Cheat en klassieke Brow Lift potloden zijn verkrijgbaar in 8 verschillende tinten. Ze maken je wenkbrauwen voller op een natuurlijke manier, dankzij de microprecisie applicatie. Je kunt perfect haartjes nabootsen en je kunt mooi een vorm in je wenkbrauwen creëren. Beide producten zijn waterproof en zijn hervulbaar. Ik heb de kleur Natural Brown.
 €28 per stuk

2. Feather
Legendary Brows geeft je wenkbrauwen textuur en kleur en zorgt dat elk haartje gecoat en gedefinieerd wordt. Door de tint krijgen je wenkbrauw haartjes een natuurlijk effect en hij neemt zelfs de kleine babyharen mee. Het resultaat zijn vollere wenkbrauwen. Het is waterbestendig. Verkrijgbaar in 4 tinten. Mijn perfecte match is de kleur Soft Brown.
€25 per stuk

3. Fix
De nieuwste Brow Fix Clear Gel is mijn favoriet het zorgt ervoor dat poeder of wenkbrauw potlood de hele dag blijft zitten zonder je wenkbrauwen helemaal hard te maken. Het laat geen wittigheid achter en droogt niet uit. Je wenkbrauwen lijken voller zonder te plakken.
€25 per stuk

Before
After

Charlotte Tilbury is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig