CLARINS & ME

Èèn van mijn favoriete huidverzorging merken is Clarins. Mijn huid reageert hier altijd heel erg goed op en ze hebben een uitgebreid assortiment waarbij er voor iedereen wel iets te vinden is. Vandaag wil ik jullie laten kennis maken met een nieuw concept. Namelijk Clarins & me.

Nu de winkels al een tijdje dicht zijn komt Clarins met een nieuwe online service Clarins & Me. Ook tijdens de lockdown willen ze beauty liefhebbers kunnen voorzien van een professioneel advies en staan ze klaar voor alle beauty gerelateerde vragen. Clarins & Me is een online functie op hun webshop waar iedereen een vrijblijvende, telefonische afspraak kan reserveren met één van de Beauty Coaches. Tijdens deze telefonische afspraak van 20 minuten kun je bijvoorbeeld antwoord krijgen op jouw vraag over een bepaald product, vragen over jouw routine, vragen over je huid of overige beauty gerelateerde vragen. Deze afspraak kan van maandag t/m zaterdag gemaakt worden. Tijdens dit gesprek zal de Beauty Coach jou een gepersonaliseerd en passend advies geven. Als jij als consument na deze afspraak besluit om een bestelling op onze webshop te plaatsen, dan ontvang je 10% korting (na het aanmaken van een account) en een €5,00 voucher bij besteding vanaf €40,00!
Ook ik heb deze service geprobeerd en ik vond het ideaal. Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg op al mijn vragen een goed antwoord. Ik heb op het moment een erg droog gezicht en acne op mijn boven rug. Ze heeft mij toen de volgende producten geadviseerd.
Clarins - Cleansing Micellar Water
Om mijn make-up af te halen gebruik ik altijd een micellair water. Dit frisse water, verrijkt met biologische gele gentiaan en biologische melisse, verwijdert make-up in een enkele beweging. En is heel zacht voor de huid het heeft een lekkere zachte, zoete geur. 
200 ML €25,50

Clarins - Beauty Flash Balm
Deze balsem vervaagt de tekenen van vermoeidheid en heeft een verfrissende werking. De balsem is verrijkt met olijf- en rijstextracten en verzacht en hydrateert de huid. Het is een dikke substantie die ik gebruik als soort van nacht masker. Omdat hij niet heel snel intrekt word mijn huid de hele nacht gevoed en is hij s'morgens heerlijk zacht en glanzend.  
50 ML €42

Clarins - Multi Active Dagcrème
Deze heerlijke dag creme doet precies wat hij moet doen. Hij voed mijn huid en helpt de eerste rimpels te voorkomen van schadelijke effecten door vermoeidheid en stress en beschermt de glans en jeugdigheid van de overbelaste huid. Mijn gezicht krijg weer kleur en is minder dof. 
50 ML €67,50
Clarins - Gentle Peeling
Al een lange tijd heb ik last van acne op mijn bovenrug/schouder bladeren. Ik heb er al heel veel voor geprobeerd maar niets zorgde ervoor dat het helemaal weg ging. Tot ik deze peeling geadviseerd kreeg. Na 2x gebruiken was het al zo goed als weg. Deze scrubcrème zonder microvezels pakt dode huidcellen en onzuiverheden voorzichtig aan, dankzij het kalmerende primrose-extract. Het maakt de huid glad, zacht en stralend. Je kunt het zowel op je gezicht als op je lichaam gebruiken. 
50 ML €35,75

Clarins - Double Serum
Dit is oprecht èèn van de fijnste serums die ik ooit geprobeerd heb. Ik gebruik hem voor de dag en nacht crème. En het geeft mijn huid echt een boost en zorgt voor een frisse uitstraling. Met maar liefst 20 plantenextracten die de 5 vitale functies van de huid stimuleren. Een nieuwe duoformule waardoor je een klein of groot pompje kunt instellen. Zodat je niets teveel gebruikt. Naast geconcentreerd kurkuma-extract bevat deze verzorging 20 extracten van de krachtigste planten op het gebied van anti-ageing. Tekenen van huidveroudering worden zichtbaar minder, de huid ziet er weer stralend en veerkrachtig uit.
50 ML €120

Clarins - Multi Active Nachtcrème
Als alleenstaande moeder heb ik regelmatig een verstoorde slaap en te korte of gebroken nachten. Stress en een gebrek aan slaap zie je meteen aan je gezicht. Deze verfrissende nachtcrème voed je huid intensief en trekt heel fijn in. De met organische Californische papaver extract verrijkte formule, een plant met regeneratieve eigenschappen, geeft je huid de rust die het nodig heeft: 's ochtends is je huid gladder en strakker. Het richt zich op de eerste tekenen van veroudering en vermindert de eerste rimpels zichtbaar. Het anti-pollution complex beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
50 ML €72,50

Clarins - Total Eye Lift
Dit is de beste oogcrème ooit! Het komt in een handig pompje dus een stuk hygiënischer dan potjes waar je met je vinger in moet. Deze verstevigende oogcrème is specifiek ontwikkeld om het hele gebied rondom de ogen te laten stralen. De fijne gladmakende textuur brengt makkelijk aan en zorgt ervoor dat make-up langer houdt. Ook geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers.
15 ML €75

Ben je benieuwd geworden naar de producten en naar de Clarins & Me service?
Neem dan een kijkje en voor meer informatie over Clarins & Me op.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig