MON PHILL'S 3 IN 1 MAKE-UP KWAST

Ben je op zoek naar kwalitatieve goede make-up kwasten? Sinds een tijdje breng ik mijn make-up aan met de handige 3 in 1 kwast van MonPhill's. Ik vertel jullie er vandaag graag meer over.

Over MonPhill’s

MonPhill’s heeft een 3 in 1 kwasten set ontwikkeld genaamd James. Deze kwastenset is ideaal voor in je handtas. Gericht op de modebewuste vrouw met een druk bestaan waardoor ze veel ‘on the road’ is, rekening houdt met het milieu en waarde hecht aan de filosofie van de onderneming waar ze koopt.

Ik gebruik deze kwastenset nu een aantal weken en ben er heel erg over te spreken. MonPhill’s heeft de perfecte kwast voor foundation, highlighter en bronzer. Je hebt alleen maar de drie verschillende opzet stukjes nodig. De make-up kwast bestaat namelijk uit een kliksysteem waarop je diverse opzetstukken kunt plaatsen en op deze manier eenvoudig mee kunt nemen. Het ziet er ook nog eens heel erg luxe uit.

De kwast heeft een uniek hulsmechanisme zonder een losse dop waardoor je nooit meer op zoekt bent naar die vervelende dop. Het ligt fijn in de hand en komt in een prachtige verpakking kijk dan! De haren van de kwast zijn heel erg zacht en er kunnen zich geen bacteriën aan hechten. Hierdoor zijn de penseelkoppen makkelijk in onderhoud, zeer hygiënisch en gaan ze lekker lang mee.

Ik gebruik de 3 verschillende kwasten voor bronzer, poeder, blush en highlighter. Super handig ook voor als we weer mogen reizen, door de verschillende opzet stukken hoef je maar 1 kwast mee te nemen. En helemaal ideaal is dat je hem dicht kunt klikken zo wordt je tas niet vies. Met het lichte opzet stuk zou je zelfs ook nog foundation aan kunnen brengen.

Honey Rider (het lichtste penseel)

Dankzij de afgeronde en schuine vorm is dit penseel heel geschikt voor het blenden van je make-up. En daarom ideaal voor vloeibare foundation. Zelf gebruik ik hem voor mijn bronzer.

 

Lucia (de bolle kwast)

Met de afgeronde en volle vorm van dit penseel kun je alle compacte of losse poeders snel en efficiënt aanbrengen. Daarom heel erg geschikt voor het aanbrengen van een blush of highlighter.

 

Giacinta (kwast met rechte vorm)

Dit penseel is multifunctioneel dankzij de rechte, afgekapte vorm. Ik gebruik deze voor mijn gezichtspoeder maar je kunt hem ook voor foundation gebruiken. 

Ik ben heel erg te spreken over deze zachte en multifunctionele kwast!
Wil je ook zo'n fijne 3 in 1 kwast bestellen?


Dit artikel bevat een samenwerking.

6 opmerkingen

 1. Wat zien ze er mooi uit en heel praktisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handig concept. De prijs houd mij wel tegen om deze aan te schaffen als ik eerlijk ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige kwast lijkt me het, €30,- per kwast vind ik een faire prijs aangezien hij ook retractable is. Kan niet wachten tot hij binnen is..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige en luxe uitziende kwastenset! Lijkt me zeker ook ideaal voor mee op reis.. hopelijk kunnen we dat weer snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de verpakking ook zo mooi!:)

  BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig