CLARINS GEZICHTSPOEDER EN PRIMER

 Clarins is een merk wat ik al jaren gebruik. Mijn eerste lipgloss was de Eclat Minute. Afgelopen maanden heb ik voor mij wat nieuwe producten van Clarins geprobeerd. En ik laat jullie vandaag graag de SOS primer en de Ever Matte poeder.Clarins - SOS Primer

Ik kan niet zonder een goede primer. Het helpt tegen roodheid, dofheid, donkere plekjes en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Ik heb de kleur Universal Light die geeft glans een boost en verlicht het gezicht voor een stralende huid. Er zijn nog 5 andere tinten verkrijgbaar. Allemaal met een kleur corrigerende werking. De textuur is licht en fris en bevat geen olie. Hij trekt snel in en voelt niet vet aan. Het High Lumitech complex verhoogt de reflectie van licht op de huid om oneffenheden te corrigeren en een doffe huid te laten stralen. Het hydrateert gedurende 24 uur en beschermt tegen schadelijke effecten van buitenaf. Mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten. 
€35

Clarins - Ever Matte Poudre Compact Minérale

Deze gezichtspoeder helpt heel goed tegen glimmen en matteert de huid. Het maakt de huid gladder en overtollig talg wordt geabsorbeerd waardoor poriën verfijnd zijn. Je hebt 4 verschillende kleuren ik heb de transparante kleur. Hij brengt heel makkelijk aan en je ziet hem niet zitten. Het heeft een unieke formule met minerale pigmenten en komt in een prachtig gouden verpakking met spiegeltje en sponsje ideaal om ook onderweg te gebruiken.  
€39De producten zijn o.a. te koop bij de parfumerie zoals Douglas en Ici Paris.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig