THERME MYSTIC ROSE

Therme komt met een hele nieuwe lijn namelijk de Mystic Rose. De roos staat al eeuwenlang symbool voor de vrouw krachtig, mysterieus en een tikje sensueel. Ik vertel jullie er vandaag graag meer over. In deze nieuwe lijn zitten zes producten een parfum, een shower scrub, een foam shower gel, een shower gel, een bodylotion en een body butter. In de topnoten zit bergamot, gember en lychees die geuren houden 1-2 uur. In de hartnoten zitten turkisch roos en cacao die houden 4-5 uur aan. En als laatste de basisnoot van patchouli die geur houdt langdurig aan.

Therme Mystic Rose – Body Butter

Deze bodybutter is ideaal voor in de winter als je een wat drogere huid hebt. Het maakt je huid zacht, soepel en gehydrateerd. De geur blijft ook lang hangen. 

€10,49

 

Therme Mystic Rose – Eau De Parfum

Het is een eau de parfum waardoor de geur goed te ruiken is de hele dag. Maar dan wel voor de prijs van een eau de toilette. Heel fijn om te combineren met de andere producten uit de lijn. En ik vind het flesje ook echt prachtig van kleur. 

€14,99

 

Therme Mystic Rose – Body Lotion

Heb je nu niet heel erg last van een droge huid maar meer een normale huid? Dan zou ik de bodylotion aanraden. Deze doet dezelfde dingen als de bodybutter maar is minder dik, minder vet en trekt sneller in. 

€7,99


Therme Mystic Rose – Shower Gel

Een prima basic shower gel die lekker ruikt en romig is. Zelf gebruik ik liever altijd een shower foam. Want ik ben dol op al dat schuim.

5,49


Therme Mystic Rose – Foaming Shower Gel

Mijn favoriete product is deze foaming shower gel. Ik gebruik hem als douchegel maar ook als scheergel. Hij schuimt heerlijk en ruikt heel lekker.  

7,49


Therme Mystic Rose – Shower Scrub

Dit is een hele fijne milde scrub. De 100% natuurlijke scrub deeltjes verwijderen dode huidcellen waarna je een super zacht huidje hebt. 

6,99


De Producten van Therme zijn o.a. te koop bij Kruidvat en online.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig