DE NIEUWE JUNGLE KAMER VAN BEAU

Beau heeft al sinds zijn geboorte dezelfde kamer. Een witte basis met zwarte en blauwe details.  Je vind de blog van Beau zijn oude kamertje hier. Maar nu hij 2 is geworden, een echte peuter vond ik het tijd voor een grote jongens kamer. Ik laat jullie graag het resultaat zien.

Ik ben gegaan voor een jungle thema aangezien Beau dol is op dieren. Ik begon met het uitkiezen van een mooi behang en kwam uit bij Photowall. Zij hebben posters, behang en schilderijen op canvas. Er was zoveel keuze dat het nog lastig was om mijn favoriete jungle behang te kiezen. Ik ben uiteindelijk gegaan voor het Jungle Animals Hazel behang. Zodat hij mooi bij de nieuwe rotan meubels zou passen. Je geeft de maten van de muur door en het behang wordt op maat en in banen geleverd ideaal! Ook krijg je er al behang lijm bij. Die hoef je er dus niet meer los bij te kopen.

Het behang is onwijs dik en van hele goede kwaliteit. Je hoeft het behang zelf niet in te smeren met lijn maar je brengt de lijm aan op de muur. Dit doe je baan voor baan zodat het niet te snel opdroogt. Daarna breng  je het behang baan voor baan aan. Zorg dat het goed aansluit en elkaar niet overlapt. Het resultaat is een behang wat prachtig aansluit en waar je geen naden bij ziet. 

Ik heb in mijn hele leven al veel muren behangen. Maar ik heb nog nooit gehad dat je de naden niet meer zag. En dat is bij dit behang wel echt zo. Je betaald er misschien wat meer voor dan voor een behang van de bouwmarkt maar dat is er zeker wel aan af te zien. Het is heel stevig behang, makkelijk aan te brengen en sluit naadloos aan en gaat daardoor jaren mee. Echt een mega aanrader!

Behang: Photowall
Bed: Bopita
Vloerkleed: Kwantum
Opbergmand: Kwantum
Apen poster: Xenos
Lamp: Jysk

Met de code thepastelsuitcase25 krijg je 25% korting op alles van de site. Deze code is geldig t/m 10 januari 2021.


* Dit artikel bevat een samenwerking. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig