FINE HOTELS & SUITES - STADSVILLA MOZAIC

 Na een jaar met veel stress en waarbij we weinig op vakantie konden door corona. Waren we wel toe aan wat ontspanning en een weekendje weg. Fine Hotels & Suites nodigde ons uit om te komen overnachten in hun hotel in Den-Haag. Ik vertel jullie vandaag meer over ons weekendje weg naar Stadsvilla Mozaic.

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover lekker een weekendje weg met de kids. Het is een jaar geleden dat ik samen met ze op vakantie ben geweest. Dus we keken er alle drie heel erg naar uit. We begonnen onze middag in Scheveningen dit is maar 10 minuutjes rijden vanaf het hotel. Hier hebben we lekker bij een strandtent gezeten waar de kinderen zich konden vermaken op het springkussen.
Na een fijne middag aan zee besloten we na het avond eten door te rijden naar ons hotel. In de straat van het hotel kun je in het weekend gratis parkeren ideaal! We verbleven in de Junior Suite die bestaat uit 2 kamers met een heerlijk groot en zacht bed en Maeve en Beau hadden ieder hun eigen kinderbedje.  Voor Beau een ledikant en voor Maeve een 1 persoonsbed allebei opgemaakt met kinderbeddengoed super lief! Ook stond er in de kamer een groot vrijstaand bad die we meteen uitgeprobeerd hebben met drietjes.
De kamer was lekker rustig en na een goede nacht was het tijd voor ons ontbijt. Deze was op en top verzorgd waarbij we zelf aan konden geven welke extra dingen we wilde bestellen. Zo hadden we verse broodjes, pannenkoeken, ei met spek, vers fruit, yoghurt met cruesli en lekker veel soorten beleg.
Het hotel ligt 1 kilometer van stad en is lekker kleinschalig. Hierdoor heeft het een huiselijk sfeer wat goed aansluit bij de vriendelijkheid van het personeel. Het hotel heeft hele mooie, oude details en beschikt over 6 verschillende soorten kamers. Dus het is zowel voor koppels, families als zaken reizen echt een aanrader. 
Bedankt voor het heerlijke weekend Fine Hotels & Suites!


Dit artikel is een samenwerking.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig