NIVEA UV GEZICHT

Met het zomerse weer van afgelopen dagen is het heel belangrijk om je goed in te smeren met zonnebrand. Daarbij mag je je gezicht echt niet overslaan. Omdat iedere gezichtshuid anders is komt Nivea met vier verschillende varianten in de Nivea Sun Uv gezichtslijn. Ik laat ze je vandaag allemaal zien.

De Nivea Sun Uv gezichtslijn biedt elk huidtype een betrouwbare en zeer effectieve bescherming tegen huidbeschadiging door de zon en vroegtijdige huidveroudering. Alle UV Gezicht formules respecteren de oceaan: ze bevatten geen Octinoxate, Octocrylene en Oxybenzone UV filters. Er zijn 3 verschillende soorten.

Nivea - UV Gezicht Sensitve SPF 50
Reageert jouw huid snel en is deze vaak geïrriteerd? Deze variant bevat SPF 50 en heeft een ongeparfumeerde formule en antioxidant beschermt reacties en irritaties veroorzaakt door de zon. Deze variant past het beste bij mijn huid en gebruik ik met veel plezier. Hij plakt niet en laat geen witte waas achter.
50 ML €16,49

Nivea - UV Gezicht Shine Control
Heb je last van een gemengde huid, dan is deze variant echt iets voor jou. Hij bevat SPF 30 en door de lichte, niet vette textuur krijg je een matterend effect. 
50 ML €15,49

Nivea - UV Gezicht Anti-Age met Q10
Deze versie met Q10 beschermt en helpt bij de bestrijding tegen het ontstaan van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken veroorzaakt door de zon. Verkrijgbaar in een SPF 30 en een SPF 50. 
SPF 30 50 ML €15,49
SPF 50 50 ML €16,49
Nivea Sun is te koop bij de drogist en online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig