HEIRLOOM THE MANSION HOTEL GENT

 Afgelopen woensdag verbleef ik een nachtje in de prachtige stad Gent. We verbleven in één van de vijf hotels van Heirloom. Dit zijn selfhosting hotels en ik vertel jullie er graag meer over.

Ik was nog nooit in Gent geweest maar wat een prachtige oude stad! Het is er heel romantisch met vele leuke winkeltjes, grachtjes, restaurantjes en terrasjes. Wij gingen 2 dagen en overnachten deden wij in het The Mansion hotel van Heirloom. Deze zit midden in de stad en ligt heel erg centraal bij alle grote bezienswaardigheden. Ze hebben verschillende soorten kamers waardoor er voor ieder wat wils is. Wij hadden de Queens Triple kamer. 

Na een online check-in ontvang je een code waarmee de deur van de ingang en je eigen kamer deur open gaat. Geen gedoe meer met sleutels of pasjes. De kamer was lekker ruim en had een groot bed, Netflix, Apple TV en gratis Wifi.
We hadden de auto geparkeerd bij parkeergarage de 'Ramen' dit was 500 meter lopen. En voor meer dan 24 uur parkeren betaalde we maar 14 euro. Echt een tip dus! Want we hadden ook gekeken om met de trein te gaan maar dit was op normale tijden een heel stuk duurder. 
Gent heeft ontzettend veel mooie plekjes om te bezichtigen, zo staan er in de stad maar liefst 14 kerken. Veel boetiekjes, bekende grote keten winkels, schattige restaurantjes en leuke terrasjes aan het water. Ook een boottochtje over het water door de mooie stad moet je zeker gaan doen. Dit is maar 8,50 voor een volwassenen en 5,50 voor een kind tot 12 jaar.
Bedankt Heirloom voor deze fijne overnachting!

Met de code thepastelsuitcase10 krijg je 10% korting op een overnachting in één van de vijf Heirloom hotels in Gent. De code is geldig tot en met 31 December 2021.Dit artikel is een samenwerking.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig