CLARINS ZOMER MUSTHAVES

 Het begint steeds meer echt op een zomer te lijken en daarom deel ik graag mijn Clarins zomer musthaves met jullie. Vorige maand ben ik op vakantie naar Mallorca geweest en toen ik niet zonder deze twee producten.
Clarins - UV Plus 5P
Deze gezichtscrème met SPF 50 gebruik ik na mijn gewone dagcrème als extra bescherming tegen de zon. Het biedt verzorging tegen UV-stralen en 5 soorten vervuiling: luchtvervuiling, vervuiling binnenshuis, pollen, blauw licht en fotovervuiling. Het is een lichte crème-gel en trekt snel in je huid. Je gezicht is erna niet vettig en het biologische extract van mangobladeren versterkt het zelfverdedigende vermogen van de huid met 64%. 
30 ML €45

Clarins - Hydra Essential Gezichtsspray
Voor extra hydratatie en een opfrisbeurt gebruikte ik deze gezichtsspray. Het beschermt ook tegen thermische schokken, vervuiling en blauw licht. Het is meer dan een mist, het is een elixer verrijkt met planten die de huid actief hydrateren en beschermen tegen dagelijkse stress. De huid wordt intens gehydrateerd omdat het helpt vocht beter vast te houden, het beschermt, voelt soepeler, zachter en veerkrachtiger aan. Het is een echt 2 in 1 product. 
75 ML €30


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig