BRUNO BANANI PARFUM HIS & HER

 Bruno Banani heeft hele lekkere en betaalbare parfums. Ik kocht ze vroeger al toen ik nog op school zat. Ze hebben nu hun verpakkingen en flacons een make-over gegeven. En ik laat vandaag 3 vrouwen en 3 mannen geuren zien.

Er zijn in totaal 6 vrouwen geuren en 7 mannen geuren. Laten we beginnen met de vrouwen geuren van links naar rechts.

Dangerous Woman 
Dit is een krachtig en vrouwelijk parfum. Een sensuele geur met noten van zwarte bes, exotische bloemen, kokosmelk, en vanille voor een rijke en weelderige geur. Ik moet hierbij echt aan een vakantie denken. Een lekkere zoete tropische geur.

Woman
Een klassieke en vrouwelijke geur. Dynamische fruitige geur met noten van perzik, patchoeli, witte muskus en vanille die de geur een klassieke touch geven. Dit is mijn favoriete geur van Bruno Banini ik kocht deze vroeger ook altijd. Deze geur is ook verkrijgbaar in een eau de parfum.

Pure Woman
Dynamisch en vrouwelijk geur. Exotische, fruitige, sprankelende geur met een kick door de unieke combinatie van mango, pioenroos, cassis en amber. Ik vind dit echt een geur voor in de avond of voor bij het uitgaan. Het is een wat zwaardere, zoete geur.

Eau de Toilette 30ml 20,99
Eau de Toilette 50ml 25,99
Body Mist 250ml 11,99
Perfume Pen 3gr 12,99
En dan nu de mannen geuren die zijn ook verrassend lekker, van links naar rechts.

Loyal Man
Dit is een edgy en mannelijk parfum. Een verleidelijke geur met onverwachte fruitigheid, aromatische noten en een krachtig houtachtig, amberachtig spoor voor een edgy kick. Een wat sterkere geur maar erg lekker. Van deze geur is ook een eau de parfum verkrijgbaar.

Absolute Man
Een authentiek en mannelijk parfum. Krachtig mannelijke geur met noten van houtachtige amber, tonkaboon en vanille die een authentiek geur afgeven. 

Magic Man
Dit is mijn favoriete geur van de mannen. Een sensuele, aromatische geur met noten van nootmuskaat, wierook en zwarte peper met amber in de basis. Deze is het meest frisse van de drie geuren die ik heb laten zien. 

Ik ben heel erg te spreken over deze betaalbare geuren. Ga ze zeker even ruiken bij o.a. Kruidvat.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig