ROC MULTI CORREXION REVIVE + GLOW NIGHT SERUM CAPSULES

Als alleenstaande moeder van 2 jongere kinderen kom ik soms wel eens wat slaap te kort. Een goede huidverzorging is dan extra belangrijk. Afgelopen weken heb ik de ROC multi correxion revive + glow light serum capsules geprobeerd. Je zou wakker moeten worden met een heldere huid.

ROC is specialist op het gebied van vitaminen en retinol. Roc was de eerste die een methode ontdekte om retinol te stabiliseren, waardoor het veilig en effectief is voor dagelijks gebruik. Retinol is een zeer onstabiel molecuul - het wordt onmiddellijk afgebroken bij blootstelling aan licht of zuurstof. In 1995 ontwikkelden Roc wetenschappers een nieuwe benadering voor het vervaardigen van retinolformuleringen onder specifieke omstandigheden om de bescherming tijdens elke stap van het productie- en verpakkingsproces te garanderen. 25 jaar later blijven Roc wetenschappers leiders op het gebied van huidverzorging tegen veroudering, waarbij ze de wetenschap van retinol bevorderen met klinische innovaties die zijn ontworpen om de werkzaamheid en esthetiek te optimaliseren. Elke behandelingsformule is wetenschappelijk en klinisch getest om ervoor te zorgen dat deze stabiel blijft tot de laatste druppel.

 Dit serum is per dosis verpakt in een plantaardige, biologisch afbreekbare capsule en bevat een verse dosis 20% vitamine C. Het laat ouderdomsvlekken, een onregelmatige huid en verkleuringen verdwijnen om een egale, stralende teint achter te laten. Actieve plantaardige bestanddelen worden gecombineerd met antioxidanten en beschermen tegen toekomstige schade. Na verloop van tijd wordt de huid stralend, gladder en gewoonweg mooier. Huidveroudering heb ik nog weinig last van maar wel zie ik dat mijn huid wat minder dof is en meer straalt. Met één capsule kun je wel 2/3 keer doen. Ik ben benieuwd of het na nog langer gebruik nog meer resultaten zal geven.

€34,99 per potje van 30 stuks.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.
SIZE: 30

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig