GEWOONGERS STALEN DEUREN

Hij stond al maanden op mijn wishlist een stalen deur van GewoonGers. Je hebt ze misschien wel op tv voorbij zien komen bij vtwonen Weer verliefd je huis? En ik hoefde dan ook niet lang te twijfelen toen de woonkamer een make-over kreeg. Ik maakte een afspraak met ze en al heel snel kwam er iemand langs om de deur op te meten. Vandaag vertel ik jullie in deze blog alles over de stalen deuren van GewoonGers en mijn ervaring.

De deuren worden altijd op maat gemaakt voor bestaande kozijnen zo weet je zeker dat hij altijd goed passend is. Ze zijn geschikt voor houten en metalen kozijnen. Het inmeten is altijd vrijblijvend, ze geven je advies waar nodig en bekijken de situatie en of deze daadwerkelijk geschikt is voor de wensen die je hebt. Ze hebben een eigen fabriek en showroom in Vlaardingen waar alle deuren gemaakt worden. De deuren zijn van hoogwaardig aluminium met een 

poedercoat afwerking. Het heeft de looks van staal, maar het gebruiksgemak en het lichte gewicht van aluminium. De levertijd is ongeveer 2 maanden maar mijn deur werd al gemonteerd na 4 weken. Super snel dus! Ze leveren trouwens door heel Nederland. Je kunt naast opdekdeuren ook taatsdeuren, schuifdeuren en vaste wandpanelen bij GewoonGers kopen.

Alle deuren zijn in 3 modellen verkrijgbaar. Daarbij kun je dan kiezen uit 4 verschillende soorten glas of aluminium beplating. Je kunt je deur ook online helemaal zelf samenstellen. 

Ik ben gegaan voor de stalen opdek deur met 3 gelijke glaspanelen dit model heet de Blaak. Verder heb ik gekozen voor helder glas. Dit is 100% helder glas en met maximale lichtinval, wat uitnodigt om de kamer in te stappen. De gang en keuken worden zo helemaal bij elkaar betrokken waardoor het meer één geheel is. Je hebt ook de keuze uit verschillende soorten deurgrepen. Ik ben gegaan voor de deurkruk gecoat in dezelfde kleur als het profiel van de deur. 

Ik ben heel erg blij met de deur en heb er nog geen seconde spijt van gehad. GewoonGers heeft een hele goede service. Je krijgt bij aankoop van je deur ook een schoonmaak setje waarmee je het glas en het profiel kunt schoonmaken.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig