THE DUKE HOTEL DEN-BOSCH

Vorige maand heb ik nachtje gelogeerd in The Duke Hotel in Den-Bosch. Een prachtig boutique hotel midden in de stad. Ik vertel jullie er vandaag graag meer over.

The Duke Boutique heeft een super centrale ligging, midden in de binnenstad van Den Bosch. Het zit bij de Sint Jan Kathedraal en de Parade en vlakbij leuke restaurantjes. Wat me ook heel erg opviel is dat onze kamer super snelle wifi had waardoor het voor zakelijke bezoekjes ook erg geschikt is. Wij verbleven in de St. John Suite. Een grote kamer van 42m2 met alles erop en eraan. Het heeft een mega bed van 210x180 die echt heerlijk sliep! De kamer was voorzien van alle gemakken en had een prachtige badkamer met groot bad. Ook leuk om je huwelijksnacht in te vieren.


Het is een heerlijk rustig hotel met erg vriendelijk personeel. Ook het ontbijt was op en top verzorgd en een grote aanrader om erbij te boeken.  Mocht je fan zijn van sauna's ze hebben ook een kamer waarin een sauna zit. De kamers zijn allemaal ingericht door Studio Masimo en hebben een hele unieke uitstraling. 

Bedankt voor het heerlijke nachtje weg The Duke Hotel.


Dit artikel is een samenwerking.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig