BOSSCHE SUITES NO.2

Wouter en ik gaan elke maand 1 nachtje weg samen. Vorige week was het weer zover en hebben we een nachtje geslapen in een heerlijke studio van Bossche Suites nr2. in Den-Bosch. Ze hebben niet alleen luxe hotelkamers maar ook prachtige studio's.  Ik vertel jullie er vandaag graag meer over.

Ze hebben al 6 luxe Suites op de Stationsweg in Den Bosch maar hebben nu sinds een tijdje ook 4 luxe Studio’s in de Verwersstraat. Allebei super centraal gelegen in de stad met veel leuke winkels en eetgelegenheden om de hoek. Elke Suite en Studio heeft een typisch Bossche naam en is sfeervol ingericht met ieder een eigen karakter. Iedere Suite en Studio is voorzien van een openhaard, zitgedeelte en een eetgedeelte. Je kunt er dus niet alleen heerlijk overnachten, maar ook relaxen en ontbijten en dineren. Ook ideaal als je een paar nachtjes wilt blijven slapen of meer ruimte wilt. 


Wij sliepen in Studio de Dieze van 46m2. Deze studio is gelegen op de eerste verdieping en voorzien van een geweldig dakterras, zodat je tot in de late uurtjes kunt genieten van het Bossche buitenleven. Het houten plafond met de robuuste balken en de openhaard geven deze Studio wel heel veel sfeer en romantiek. Met een kitchenette is Studio De Dieze ook geschikt voor langer verblijf of als je een baby hebt.


De Studio heeft airco en een king size comfortabel bed met extra bed topper, smart tv met Netflix en gratis snelle wifi. Dus ook ideaal als je nog wat wilt werken. De kitchenette is voorzien van een combi oven/magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en wasbak. Ook beschikt het over een uitgebreid servies, bestek en keukengerei. En vele gratis producten zoals verzorgingsproducten van Marie Stella Maris en Krups koffie.

Bedankt voor het heerlijke nachtje weg Bossche Suites no 2.*Dit artikel is een samenwerking.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig