SLAAPKAMER MAKE-OVER MET TOPJALOEZIEËN

Vorige maand heb ik mijn slaapkamer een mini make-over gegeven in samenwerking met Topjaloezieën.nl. Ik wilde mijn slaapkamer iets meer sfeer geven en dat is zeker gelukt. Ben je benieuwd lees dan snel verder.

Het begon allemaal op de site van Topjaloezieën.nl. Ze hebben enorm veel keuze in raamdecoratie zoals verschillende soorten jaloezieën, plissé gordijnen, gordijnen, rolgordijnen en horren. Het is allemaal 100% maatwerk, waardoor het altijd precies op maat is en er voor ieder wat wils is. Ik wist dat ik een houten jaloezie wilde zodat het mooi bij de rest van het huis zou passen. Met een snelle levering van 10-15 werkdagen kon ik meteen aan de slag in de slaapkamer. Ik maakte een gratis inmeet afspraak en de week erop kwam iemand van Topjaloezieën de ramen al opmeten. Door deze service weet je zeker dat je jaloezie altijd goed past. De monteur keek mee welke kleur ik wilde van de jaloezie en accessoires. Hiervoor worden ook genoeg kleurstalen mee gebracht. Ik heb gekozen voor een witte houten jaloezie van 50 mm met een witte ladderband van 25mm, met mooi afgewerkte zijkanten. Omdat ik 2 ramen heb hebben we gekozen voor 2 losse jaloezieën zodat ik het raam nog makkelijk open kan doen. Ook de koordjes heb ik gekozen in dezelfde kleur zodat het allemaal mooi bij elkaar past.

Door de snelle gratis levering kwamen ze naar 2 weken de jaloezieën al ophangen. Dit was zo gebeurd in een half uurtje waren ze al klaar. Je hebt na de montage 2 jaar garantie op alle producten. Omdat ze geen dure merknaam hebben kunnen ze de producten voor een scherpe prijs aanbieden. De klantenservice staat voor je klaar als je vragen hebt. Je kunt betalen met Ideal, PayPal of via overboeking.


De jaloezie hangt er nu bijna 2 maanden en ik ben er heel blij mee! De slaapkamer heeft meer sfeer en voelt warmer aan. Je kunt het resultaat nog beter zien op mijn Instagram daar heb ik een reels geplaatst van het hele proces en het eindresultaat. * Dit artikel is een samenwerking.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig