TRINNY LONDON MAKE-UP

Een merk wat ik vorig jaar heb ontdekt is Trinny London. Het is een merk met prachtige make-up en huidverzorging en ik ben fan! Ik laat jullie graag vandaag 6 producten zien.
Trinny London - Just a touch foundation/concealer
Dit potje kun je gebruiken als foundation en concealer. Zelf gebruik ik hem als concealer voor plekjes op mijn gezicht die ik wil camoufleren. Er zijn 25 kleuren verkrijgbaar dus voor iedereen wel de juiste tint. Ik heb zelf de kleur Alexandria deze is iets te donker in de winter maar voor in de zomer een perfecte match.
€33,50

Trinny London - Flush Blush 
Deze vloeibare blush is verkrijgbaar in 6 kleuren. Ik heb de kleur Electra dit is een natuurlijke nude roze kleur perfect voor elke dag. Het brengt heel gemakkelijk aan en je kunt de kleur zelf opbouwen. 
€24

Trinny London - Sheer Shimmer
De Sheer Shimmer is een product die je voor 2 dingen kunt gebruiken namelijk zowel op je lippen als je wangen. Verkrijgbaar in 12 kleuren en ik heb de kleur Katie een roze kleur met een karamel shimmer/glans. Prachtig voor en natuurlijke look.
€26,50

Trinny London - Lip 2 Cheek
Deze bestseller is ook geschikt voor zowel op je lippen als je wangen maar bevat geen shimmers. Hij is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Van rood tot roze en peach. Ik heb de kleur Lady J een soft naturel peach kleur. Zoiets had ik nog niet erg mooi!
€30

Trinny London - Eye 2 Eye
Als laatste van de potjes de Eye 2 Eye. Ben je fan van vloeibare oogschaduw probeer dan één van de 28 kleuren. Ze hebben zowel naturel als smoky kleuren. Ik heb zelf de kleur Virtue een soft champagne kleur. Ideaal voor elke dag om je ogen net wat meer te laten opvallen.
€21,50
Trinny London - Bff Cream Skin Perfector SPF 30 
Een echte bestseller is deze skin perfector. Het is te vergelijken met een getinte primer vind ik. Het maakt je huid egaal en geeft een lichte dekking. Hij is verkrijgbaar in 5 kleuren en geschikt voor alle huidtype. Het geeft een heel natuurlijk effect en is perfect voor als basis onder je foundation. Je kunt hem ook alleen gebruiken als je maar een lichte make-up op wilt.
€42


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig