NIEUWE CLARINS MAKEUP

 Zoals jullie weten bij ik groot fan van het merk Clarins. Afgelopen tijd heb ik weer verschillende nieuwe producten getest. Ik laat jullie er vandaag drie zien.
Clarins - Milky Boost Capsulens
Deze Milky Boost Capsules van Clarins bieden een lichte dekking en zijn geschikt voor alle vrouwen, ongeacht het huidtype. De foundation egaliseert de huid in één simpele stap en zorgt voor een mooie, stralende teint. Eén dosis is voldoende voor een natuurlijke dekking met een satijnachtige finish. De formule bestaat voor 94% uit natuurlijke ingrediënten. Persoonlijk gaat mijn voorkeur wel uit naar een foundation in een flesje. 
€30,00

Clarins - Ever Matte Loose Powder
Deze matterende poeder fixeert make-up en blijft de hele dag perfect zitten. De onzichtbare dekking vervaagt oneffenheden zonder de huid uit te drogen, voor een perfect egale teint. Het geheim? Terwijl het matterende extract van het uit bamboesap gewonnen poeder ervoor zorgt dat make-up beter blijft zitten, zorgt perzik melk ervoor dat de huid zacht aanvoelt. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
€40,00

Clarins - Lip Comfort Oil
De formule bevat voor 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder 30% ultravoedende botanische oliën. Namelijk biologische jojoba-, hazelnoot- en biologische rozenbottelextractolie. Dit extract zorgt niet alleen voor voeding en comfort, maar helpt ook de barrièrefunctie te versterken en zo de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Lip Comfort Oil voorziet je lippen van hydratatie, voeding, bescherming en herstel. De lippen worden onmiddellijk en blijvend gekalmeerd, verzacht en gehydrateerd. Verkrijgbaar in 7 mooie kleuren. 
€24,70
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig