TRINNY LONDEN CLEANSERS

Trinny Londen is een merk wat ik al kende van hun make-up maar sinds kort hebben ze ook skincare. Het bestaat uit cleansers, serums, moisturisers en exfoliants. Vandaag laat ik je de cleansers en exfoliants zien. 
Trinny Londen - Be your Best Enzyme Balm Cleanser
Deze olie balm verwijderd je make-up en maakt je gezicht schoon.  Het haalt ook waterproof make-up en zonnebrand resten weg. Het reinigt en voedt de huid. De verpakking is navulbaar super handig! Geschikt voor alle huidtypes maar vooral normaal tot droge huid. 
39

Trinny Londen - Better Off Gel Cleanser
Deze exfoliating gel reiniger gaat nog een stukje dieper dan de vorige reiniger. Het is zacht voor de huid en stript als het ware je huid zachtjes waardoor een mooie natuurlijke gloed tevoorschijn komt. Deze verpakking is ook weer navulbaar super handig! Geschikt voor alle huidtypes maar vooral normaal tot olie huidtypes. 
34

Trinny Londen - Tiptoe In
Deze actieve PHA formule geeft je een stralende en gehydrateerde huid. Dit is de eerste stap in je gezichtsverzorging routine. Geschikt voor alle huidtypes ook de gevoelige huid.
€40

Trinny Londen - Find Your Balance
Deze versie is geschikt voor mensen met een onzuivere huid. Het maakt gebruik van BHA en maakt de poriën schoon. Door de actieve formule helpt het de verstopte huid haar balans terug te vinden en meer goede bacteriën binnen te laten en minder slechte. Geschikt voor alle normaal tot olie huidtypes.
€42

Trinny Londen - Reveal Yourself
Deze ultieme exfoliant heeft het zeer actieve AHA complex dat diep in de huid doordringt. Het verwijdert dode huidcellen om de natuurlijke glans van je gezicht terug te laten komen. Ook brengt het de hydratatie weer op pijl en laat fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Ben je opzoek naar een stralend gezicht probeer dan zeker deze versie. Geschikt voor alle huidtypes behalve de gevoelige.
€42Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig