YVES ROCHER HYDRA VEGETAL

Zoals jullie weten ben ik groot fan van het merk Yves Rocher. Ze hebben heerlijke gezicht en body producten maar ook fijne make-up en nagellak. Afgelopen weken heb ik voor jullie de nieuwe Hydra Vegetal lijn getest. Lezen jullie mee...
De Hydra Vegetal lijn bevat een gel peeling, reinigingsgel, reinigingsmelk, oogcreme en een dagcreme.
Met deze gelcrème wordt de huid direct intensief gehydrateerd en gevoed. De huid wordt gedurende 48 uur continu gehydrateerd voor een frissere teint en een vollere huid. Verrijkt met Cellulair Water van Edulis voor een hydraterende werking. De lichte, vloeibare formule wordt snel door de huid opgenomen. Ik vind deze creme ideaal voor de warmere dagen door de fijne en verfrissende gel formule. Ook verkrijgbaar in een mini tube van 50 ml ideaal voor mee op reis of voor onderweg. 

Deze ultra-frisse gel verzacht donkere kringen en hydrateert de huid rond de ogen. Verrijkt met Cellulair Water van Edulis voor een hydraterende werking, en met glanzende parelmoer deeltjes. Deze frisse gel maakt de oogcontour gladder en creëert een heldere oogopslag. Voor een wakkere blik mijn huid rond de ogen voelt heerlijk gevoed en niet meer droog aan.
Deze peelende gel met minuscule Bamboekorrels verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. De huidstructuur wordt gladder; de huid voelt zacht aan en staalt. 
Verrijkt met Cellulair Water van Edulis voor een hydraterende werking. De gelformule peelt en verfrist de huid. Mijn onzuiverheden worden een stuk minder ook heb ik veel minder last van verstopte poriën. Deze peeling werkt niet agressief en maakt de huid heerlijk glad.
Deze ultra-frisse reinigingsgel verwijdert onzuiverheden en make-uprestjes en maakt de huid schoon en heerlijk zacht. Een heerlijk 2 in 1 product ideaal voor als je weinig tijd hebt. Verrijkt met Cellulair Water van Edulis voor een hydraterende werking. Deze heerlijk frisse gel laat de huid weer prettig aanvoelen en maakt het grondig schoon.Ook verkrijgbaar als flacon van 390 ml.
Deze heerlijke fris ruikende reinigingsmelk breng ik aan op een watje en verwijdert meteen al mijn make-up en onzuiverheden op milde wijze. De huid is soepel, gehydrateerd en voelt comfortabel aan. Het werkt helaas niet goed genoeg voor mijn waterproof mascara. Maar hier gebruik ik toch altijd een apart product voor. Ook dit product is verrijkt met Cellulair Water van Edulis voor een hydraterende werking.
Ik ben weer heel erg te spreken over deze lijn. Door de heerlijk frisse geur en formules ideaal voor het warme weer. Het maakt zijn beloftes waar en is echt een aanrader.
Wat ik ook heel fijn vind is dat het voor 90% uit natuurlijke bestanddelen bestaat. En het bevat 0% kleurstoffen, minerale olie en parabenen. Zelfs over de pot is nagedacht deze bestaat uit recyclebaar glas. En het kartonnen doosje is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Yves Rocher Hydra Vegetal
Dagcreme: 50ml  14,90
Oogcreme: 15ml  14,90
Gel peeling: 75 ml  13,90
Reinigingsgel: 125 ml  7,90
Reinigingsmelk: 200 ml  7,90

Op dit moment zijn de producten uit deze lijn in de aanbieding waardoor je 30 tot 50% korting krijgt op de bovengenoemde prijzen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig