UNBOXING BLUXBOX JANUARI/FEBRUARI 2019

Het is weer tijd voor een nieuwe BLUXBOX unboxing. Deze keer van de maand januari en februari. Hij zit weer bomvol met veel fullsize en maar één travel size product. Zijn jullie benieuwd geworden? Lees dan snel verder.
Over Blux Box
BLUX is de grootste en meest gebruikte box in Nederland en de beste manier om cosmetica te ontdekken.

BLUX staat voor 'Be Lux' en is een beauty subscription box. Om de maand krijg je een prachtige box met daarin 8 - 10 beauty producten. Bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak en parfum.

Bij het openmaken van de blauwe doos zie je meteen alle producten liggen, mooi verpakt echt een cadeautje.
Wat zit er allemaal in?
Aldo Vandini Regeneration Hand mask - Full size €1,79
Zeg maar dag tegen droge en schrale handen. Dit handmasker bevat hoog geconcentreerde actieve ingrediënten, zoals perzik kernolie, die de handen handen ultiem verzorgen. Je handen voelen weer heerlijk zacht aan. Met dit zakje kun je 2 keer doen. 
Aldo Vandini Over-Night Face mask - Full size €1,79
Dit gezichtsmasker voor de nacht heeft een verzachtende en voedende werking, en optimaliseert de huid. Het bevat o.a. het aroma van goudpapaver wat ook wel het slaap mutsje wordt genoemd. Het verbetert de kwaliteit van de slaap. De volgende dag is je huid zichtbaar vitaler en stralend. Met dit zakje kun je 2 keer doen.
Biore Diep Reinigende Combi strips - Full size €10,99
Dit merk gebruik ik zelf ook al het is ideale voor een huid met acne. Deze speciale porie reinigende combi heeft strips voor je neus en kin. En werken als een trein tegen mee eters. Deze strips zorgen ervoor dat in 10 minuten tijd al het vuil verwijderd wordt. Bij regelmatig gebruik worden het aantal verstopte poriën verminderd en het ontstaan van onzuiverheden tegengegaan. 
Figs & Rouge Soft Focus Pore Perfect HD + Matte Veil - Full size €39,50
Dit serum zorgt voor een pure teint, verkleint de poriën en gaat glans tegen. Het helpt onzuiverheden op de huid te verminderen en puistjes te bestrijden. 
Glov Quick Treat - Full size €4,90
Je redder in nood bij o.a. 'panda effect' ogen. Je kent het wel je hebt zwarte kringen rond je ogen van uitlopende mascara. Met deze handige, kleine tool kun je in een handomdraai je make-up bijwerken. 
Mesauda Milano Diamond Blush Full size €16,10
Deze sterk gepigmenteerde blush geeft je wangen net wat extra kleur. Hij is zacht van textuur en brengt gemakkelijk aan. Er zit een lichte gouden glans in. 
Monuskin Firming Fiji Facial Oil - Full size €26,40
Voed en bescherm je huid met deze kalmerende gezichtsolie. Het bevat een mix van verschillende plantaardige en essentiële oliën die de huid steviger en egaler maken. Na het gebruik van deze olie zal de huid stralen en is hij intens gehydrateerd. Speciaal ontwikkeld voor de droge huid. 
Palmolive Clay Body Wash - Full size €3,49
Van dit merk gebruik ik zelf ook al regelmatig hun douchegels. Ze hebben hele lekkere geuren en die blijven lang hangen. In de box zit product uit de nieuwe lijn van Palmolive. Met klei waardoor de huid extra zacht wordt. Ik heb de eucalyptus geur ik ben er dol op! Je krijgt er echt een spa gevoel van.
Purol Bee Lippenbalsem - Full size €2,49
Ik ben dol op lippenbalsem deze verzachtende versie van Purol beschermt en verzacht de lippen. Hij bevat natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën, bijenwas en propolis.
Redken Extreme Anti-Snap (leave in behandeling) - Travel size €6,00
Naar dit merk ben ik al jaren benieuwd. Hoe leuk dat ik nu eindelijk iets van ze kan proberen. Deze leave-in behandeling biedt o.a. een 5 in 1 bescherming tegen chemische schade, mechanische schade, schade door styling tools, oppervlakte schade en haarbreuk. Het verstrekt en versoepelt je haar om gespleten haar punten en breuk tegen te gaan. 
Nyx Professional Soft Matte Lip Cream Tokyo - Full size €7,30
Deze Velvet smooth Matte Lip Cream heeft en kleurrijke crème formule. En droogt prachtig mat op. Hij blijft lang zitten en is makkelijk aan te brengen. Dit is een perfecte barbie roze kleur met een koele ondertoon. 
Je kunt de BLUXBOX bestellen voor €29,95 per editie. Je neemt er een abonnement op,  wat ook weer maandelijks opzegbaar is. Maar je kunt ze ook per stuk los bestellen. Hoe fijn?! Uitproberen kan dus altijd! De box bestellen klik dan hier

Als je nu een box bestelt met de code 'ROBIN', dan ontvang je nog een extra product in de box van minimaal 20 euro! De  code is geldig t/m 28-02-2019. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig