KIEHL'S CALENDULA EVENT & GOODIEBAG

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij het Kiehl's event in Amsterdam. Dit keer helemaal in het teken van de calendula lijn. Uiteraard kregen we ook weer een mooie goodiebag mee naar huis. Ik laat je graag meer van het event zien. En uiteraard ook wat er in de goodiebag zat.

 

Kiehl's Calendula Serum-Infused Water Cream
Als eerste deze lichte crème die geschikt is voor alle huidtypes. De formule bevat geconcentreerd Calendula Serum. Deze water achtige creme is doordrenkt met Calendula bloemen extract en honderden gemicroniseerde Calendula bloemblaadjes. Het is een lichte moisturizer en zorgt voor een boost voor je huid. Je huid voelt heerlijk zacht en fris. Met als resultaat een stralende huid. Het verbetert namelijk zichtbaar je teint, het ziet er minder dof uit en helpt roodheden verminderen. Precies wat ik nodig had! De geur is ook niet te sterk ik vind hem heerlijk. Het voelt lekker fris aan op je gezicht.
28 ML €33
50 ML €48
100 ML €88

Kiehl's Calendula Herbal Extract Toner
Eindelijk een effectieve gezichtstoner zonder alcohol! Het is een zachte manier op je gezicht te reinigen. En ideaal voor een normale tot vette huid. Het kalmeert niet alleen je huid maar maakt het ook nog eens grondig schoon. Het bevat geen alcohol of andere irriterende stoffen die de huid kunnen uitdrogen. 
250 ML €38,50
500 ML €65,00

Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
Een zeer effectieve reiniger voor een gladdere en zachtere huid. Ik zelf gebruik hem voor de toner zodat mijn huid goed gereinigd wordt. Het verwijdert zachtjes alle onzuiverheden, vuil en vet zonder de huid te strippen. Ook geschikt voor de gevoelige huid. Het is een romige gel die in combinatie met water gaat schuimen. Bevat geen zeep en siliconen.

75 ML €14,00

230 ML €29,50
500 ML €51,00



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Wat een prachtige foto! Mij lijkt de toner erg fijn.;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn we afgelopen vrijdag enorm verwend he! Ben heel benieuwd naar deze producten. Ik ga ze binnenkort ook uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig