DE 7 ZOMER MAKE-UP MUSTHAVES

Wat een geluk hebben we toch met het warme weer van de afgelopen week. Het leek me daarom leuk om mijn 7 zomer make-up musthaves te laten zien. En het leukste van alles is ... ze zijn lekker budgetproof. 
Wat een kleurrijk geheel he?! 
Eos Lipbalm
EOS staat voor Evolution of Smooth.
Deze lip balsem kocht ik in Amerika maar is sinds een tijdje ook gewoon te koop in Nederland. Hij is 100% natuurlijk en bevat onder andere vitamine E, shea butter en jojoba olie. Mijn favoriete versie voor de zomer is deze gele. Hij hydrateert mijn lippen erg goed, plakt niet en deze gele variant bevat zelfs SPF 15. Ideaal voor de zomer dus! Ook heeft hij een lekkere citroen smaak.

Essence The Gel Nail Polish
Dan een nagellakje deze mooie mint groene kleur van Essence nummer 104 write on my chalkboard. Is een prachtige groene kleur die erg goed staat op een gebruinde huid. Hij heeft een lekker breed kwastje en dekt met 2 laagjes. Door de gel formule blijft hij tot 5 dagen zitten.

Yves Rocher Bronzing Powder Duo
Een bronzer is natuurlijk onmisbaar in de zomer. Deze prachtige versie van Yves Rocher heeft een lichtere kleur en een donker kleur. En hebben jullie het blaadjes patroon al gezien? Om verliefd op te worden! Ook zit er een heerlijke zoete geur aan de bronzer. Hij is matt waar ik erg blij mee ben hier gaat altijd mijn voorkeur naar uit bij bronzers. Ook geschikt voor lichte huidjes.   

L.O.V. Caring Volume Gloss
Het nieuwe merk L.O.V. wat sinds kort verkrijgbaar is bij Etos. Heeft deze mooie framboos rode gloss. Het heeft lichte glitter en laat de lippen voller lijken. 

Sleek Matte Me
We kennen Sleek natuurlijk allemaal van de oogschaduw paletten, maar ze hebben ook fijne andere producten. Zo ook deze ''Ultra Smooth Matte Lip Cream''. Dit is de kleur 435 Petal een mooie Barbie roze kleur. Een ideaal kleurtje voor een avondje stappen, trekt ook niet in de lijntjes. 

Yves Rocher Radiant Lip Crayon
Mijn persoonlijke favoriet van de lip produten is deze ''Radiant Lip Crayon''. Een heerlijke zachte balm in de vorm van een dik, zacht potlood. Brengt heerlijk zacht en makkelijk aan. Dit is de kleur Orange Sanguine ik ben heel erg benieuwd naar de andere kleurtjes die ze hier van hebben.

Sleek Blush By 3 Palette
 Sleek heeft de bekende oogschaduw paletten maar ze hebben ook blush paletten. Deze bevat 3 verschillende kleurtjes perfect voor mee op vakantie. Dit is de versie genaamd Lace en bevat de kleuren Crochet (matt oranje kleurtje), Guipure (shimmer perzik kleurtje) en Chantilly (matt perzik kleurtje). Mijn persoonlijke favoriet is de kleur guipure die doet me denken aan Nars Orgasm blush. De blushes zijn heel erg gepigmenteerd.
Eos Lipbalm €5,99
Essence The Gel Nail Polish €1,59
Yves Rocher Bronzing Powder Duo €12,95
L.O.V. Caring Volume Gloss €5,95
Sleek Matte Me €7,49
Yves Rocher Radiant Lip Crayon €6,95
Sleek Blush By 3 Palette €13,95


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig