REVIEW TRIPP TRAPP STOEL VAN STOKKE

Als er iets is wat ik graag had willen hebben toen Maeve nog een baby was dan is het wel de Tripp Trapp stoel van Stokke. Ik hoorde er zoveel goede verhalen over dat ik hem toch maar had aangeschaft met korting voor de baby. En ik moet eerlijk zeggen ik heb hem nu 4 maanden in huis en ik gebruik hem nu elke dag voor Maeve. Wat een musthave is deze stoel! Ik twijfelde in eerste instantie door de hoge prijs maar ik kan je alvast verklappen het is het meer dan waard! In deze review vertel ik je waarom.
De Tripp Trapp stoel van Stokke is de populairste kinderstoel van Nederland. En staat bekend om het feit dat het een meegroei stoel is. Je kunt hem zelfs vanaf de geboorte gebruiken als je ook de Newborn Set aanschaft. Zelf gebruik ik voor Maeve nu de Baby Set. Die bestaat uit een kinderzitje die je makkelijk op de stoel kunt monteren. En we hebben ook het bijpassende tafelblad. Onze Tripp Trapp stoel is in de kleur ''Storm Grey''. Dit vond ik het mooiste passen bij de onze andere eetkamer stoelen en het interieur. 

De Tripp Trapp van Stokke is verkrijgbaar in 18 kleuren en 2 verschillende houtsoorten. Zo is er voor ieder interieur wel een bijpassende kinderstoel. Je hebt voor de babyset trouwens ook nog verschillende textielsets te koop. Zelf gebruiken wij deze niet omdat Maeve nogal kan knoeien.  
De Tripp Trapp stoel is zo ontworpen dat hij aan de tafel past. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier. Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kind zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Het allerbeste is nog dat de stoel met je kind meegroeit. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje in alle leeftijden.
0 – 6 mnd. De Newborn Set is ontworpen zodat je baby al mee aan tafel kan vanaf de geboorte. Zo mist je pasgeboren baby in de Newborn Set geen enkele seconde van het gezellige gezinsleven. De Newborn Set klik je eenvoudig op de Tripp Trapp stoel.
1/2 – 2 jaar Als je kindje ongeveer 6 tot 9 maanden oud is, dan kan het zelfstandig rechtop zitten. Je kunt dan overstappen naar de Baby Set. Met de Baby Set en kussenset zit je dreumes comfortabel in de kinderstoel. Je kindje kan dan ook mee-eten aan tafel.
3 – 5 jaar Je kindje is inmiddels een peuter. Op een leeftijd van ongeveer drie jaar kan de Tripp Trapp zonder Baby Set worden gebruikt. De stoel is verstelbaar in de hoogte en diepte. Ook kun je het voeten plankje verstellen. 
6 – 11 jaar Je kindje gaat de stoel ook steeds meer gebruiken voor andere dingen. Zo kunnen ze aan tafel knutselen, tekenen, lezen of schrijven. Laat je kind een eigen kussenset uitkiezen, voor extra comfort. 
12+ jaar Wat is er zo bijzonder aan een stoel die met je kindje meegroeit? De unieke Tripp Trapp is volledig verstelbaar. Waardoor de stoel comfortabel is voor zowel tieners als volwassenen. 
Pluspunten 
- Veel verschillende kleuren opties.
- Door de newborn set kan je babytje al vanaf de geboorte mee aan tafel zitten. 
- De zithoogte en voetsteun zijn verstelbaar waardoor het kindje tijdens elke leeftijd goed word ondersteund. 
- Stabiele voetsteun waardoor ze fijner in de stoel zit. 
- Kan zelfs een gewicht dragen tot 140kg dus ook volwassenen kunnen op deze stoel zitten. 
-  Veel extra opties verkrijgbaar zoals de Newborn set, baby set, 5-punts veiligheidstuigje en textielsets. 
- 7 jaar garantie 
- Makkelijk schoon te maken.
- Lak op waterbasis, niet-gitige lak.
- Geen schadelijke stoffen/vrij van bisfenol en ftalaten.

Minpunten
- De prijs, maar als je ziet hoelang je er mee kunt doen dan is het een investering die je zeker terug verdiend. 

Ik ben heel erg tevreden over de Tripp Trapp stoel van Stokke en kan hem iedereen aanraden. Ik kan niet wachten tot dat kleine broertje ook vanaf het begin al mee aan tafel kan zitten in zijn Newborn set. 

De adviesprijzen zijn:
Tripp Trapp stoel €195,00
Tripp Trapp babyset €49,00
Tripp Trapp tafelblad €44,00

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig