CHARLOTTE TILBURY PILLOWTALK REVIEW

Als er één merk is wat me keer op keer niet teleurstelt dan is het Charlotte Tilbury wel. Deze keer komen ze met een prachtige collectie die echt op mijn lijf geschreven is. Namelijk de Pillow talk collectie bestaande uit een lipstick, lipliner, blush en een oogschaduw palette. 
Ben je benieuwd? Lees dan maar snel verder.
Charlotte Tilbury kondigt de terugkeer van de door iedereen geliefde, prijswinnende en bestverkopende Pillow Talk-look aan! Als reactie op de snelst verkopende, meest aangevraagde Charlotte Tilbury-collectie, komt deze geroemde kleur permanent in de collectie vanaf 2019. 
  
Charlotte Tilbury lanceert twee nieuwe producten binnen deze collectie om de volledige Pillow Talk-look te creëren: een Cheek to Chic blush en een Luxury Palette oogpalet. De Pillow Talk-look is als de 'little black dress' van Charlotte Tilbury; goed voor iedereen op elk moment!
Charlotte Tilbury - Luxury Palette Pillow Talk
Laten we beginnen met het Luxury Palette Pillow Talk. Dit oogschaduw palette bestaande uit vier frisse, roze tinten bevat glans, matte en glinsterende oogschaduw. Een campagne roze, matte donker roze, mat zacht bruine en een rosé gouden kleur. Het schreeuwt echt mijn naam! Dit zijn helemaal mijn kleurtjes en staan erg mooi bij mijn blauwe ogen. Je kunt hier zowel overdag als voor een feestje hele mooie looks mee maken. Het laat iedereens ogen transformeren tot een levendige, romantische uitstraling. Het is gemakkelijk te gebruiken en is erg goed gepigmenteerd. Het zal iedere huidskleur goed staan.
 €50
  
Charlotte Tilbury - Cheek to Chic Pillow Talk
Deze tweekleurige poeder blush heeft een donker roze en champagne glinsterende tint. Door deze shimery blush heb je in principe geen extra highlighter nodig. Je kunt de kleuren samen aanbrengen of apart. Het zal je wangen een hele mooie, gezonde glow geven. Hij is ook erg makkelijk te blenden en je kunt zoveel aanbrengen als je zelf mooi vind. Ook blijft hij goed zitten gedurende de dag. 
€39

De twee iconische Pillow Talk producten - de Matte Revolution lipstick en het Lip Cheat lippotlood zijn al jaren geliefd bij iedereen. Van internationale topmodellen tot actrices, influencers en beauty editors. 


Charlotte Tilbury - Matte Revolution Pillow Talk Lipstick
Mijn favoriete nude roze matte lipstick is dit! Ik had hem zelf al gekocht een tijdje terug en gebruik hem sindsdien bijna dagelijks. Deze iconische lipstick is de ultieme lipkleur van celebrities en topmodellen en zorgt voor een ware Make-up mania over de hele wereld. Het is hét geheim voor vollere, breder uitziende lippen. Matte Revolution in Pillow Talk verbetert de natuurlijke tint van je lippen, zodat je in enkele seconden een weelderige, volumineuze lip kunt creëren. 

Pillow Talk is de bestverkopende lippenstift van Charlotte Tilbury en is gecreëerd om alle vrouwen te geven wat Charlotte zelf 'de mooiste lippen van je leven' noemt. De hydraterende matte formule verzacht en geeft je de lippen uit je dromen voor een verleidelijke pruilmond. De kleur is geschikt voor voor alle huidskleuren. Verrijkt met voedende orchidee en Lipstick Tree-extracten, plus lichtreflecterende pigmenten, lijken de lippen zachter, gladder en jeugdiger.
 €32
Charlotte Tilbury - Lip Cheat Pillow Talk Lipliner
Deze Lip potlood in de iconische, nude-roze tint is hét backstage geheim van Charlotte Tilbury! Pillow Talk heeft een waterproof, fluweelachtige formule die over de huid glijdt. De nauwelijks aanwezige nude-tint past bij alle huidtinten. Je kunt je lippen er perfect mee vormgeven en verbetert de houdbaarheid van je lipstick. Het egaliseert en creëert een naadloze lip lijn waardoor je lippen er voller uit zien.  
€22
Ben je ook benieuwd geworden naar deze prachtige collectie? Je kunt de volledige Pillow Talk collectie vinden online en bij de Bijenkorf filialen. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Wauw wat een prachtige collectie! Staat je ook heel erg goed. Ik heb de bekende pillow talk lipstick gekocht toen ik hem bij jou zag.;)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig