AUSTRALIAN GOLD BOTANICAL ZONNEPRODUCTEN

Verantwoord zonnen en toch mooi bruin worden dat willen we allemaal. Met de Australian Gold Botanical zonneproducten op basis van mineralen SPF's en botanische werkstoffen komt dat helemaal goed!
Niets zo belangrijk als je huid goed beschermen tegen de zon! We hebben deze week weer twee lekker zonnige dagen gehad. En ik heb meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze producten te testen. Hierbij dus alvast mijn eerste indruk van de producten.

Australian Gold heeft een natuurlijke lijn ontwikkeld die je beschermt in de zon. De producten zijn op basis van minerale SPF’s en botanische ingrediënten. Doordat de producten geen nano deeltjes bevatten, dringen ze niet door in je huid. 

Alle Australian Gold Botanical zonneproducten zijn:
- Botanisch van oorsprong
- Vrij van SLS, parabenen, oxybenzone, nano-deeltjes, alcohol, minerale olie, parfum, kleurstoffen, ftalaten, petrolatum, BPA en PABA.
- Hypoallergeen
- Rif-vriendelijk dat betekend dat de ingrediënten in de zonnebrand geen negatieve, afbrekende invloed hebben op het koraal in de zee.
- Dermatologisch en kindvriendelijk getest.
- Niet getest op dieren.
- Glutenvrij
SPF 50 Mineral Lotion Face
Ik gebruik altijd een aparte zonnebrand die speciaal is voor mijn gezicht. Deze  
Botanische Australian Gold SPF 50 Tinted Face Lotion is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid. De minerale olievrije factor beschermt perfect tegen UVA en UVB zonder de huid te irriteren. Het werkt ook als een “primer” die (bij dagelijks gebruik) langzaam een kleurtje opbouwt (zelfs zonder zon) en helpt om fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren. “Microspheres” zorgen ervoor dat de lotion heel snel droogt. Kakadu Plum beschermt tegen beschadigende invloeden van buitenaf. Eucalyptus kalmeert de huid, heeft een verjongende werking en geeft een extra zuurstof shot. Rode algen extracten en vitamine E voeden en verzorgen tot in de puntjes. Het plakt niet en trekt snel in, het blijft zelfs goed zitten als je in het water bent geweest. 
SPF 15 Natural Spray 
Zelf gebruik ik altijd erg graag een spray. En voor zo in het voorjaar is SPF 15 meer dan genoeg voor mij. De spray geeft een constante en gelijkmatige nevel, zelfs als je hem onderste boven houdt. Het beschermt tegen UVA en UVB. Je zou hem zelfs over je make-up kunnen aanbrengen. Al gebruik ik voor mijn gezicht liever een aparte zonnebrand. Er zit Kakadu Plum in dat is de rijkste bron van vitamine C, het beschermt tegen beschadigende invloeden van buitenaf. De Eucalyptus (van originele Australische theebladeren) kalmeert de huid, heeft een verjongende werking en geeft een extra zuurstof shot. Rode algenextracten en vitamine E voeden en verzorgen. Ook deze spray plakt niet en is niet vet. Het trekt snel in en is waterproof. 

SPF 15 Mineral Lotion 
Heb je liever een zonbeschermende lotion in plaats van een spray? Dan is dit zeker een goede optie. Deze botanische SPF 15 lotion beschermt de huid op een verantwoorde manier tegen UVA en UVB en bevat natuurlijk de Australian Gold huidverzorging. Kakadu Plum (de rijkste bron van vitamine C) beschermt tegen beschadigende invloeden van buitenaf. De originele Australische Eucalyptus kalmeert de huid, heeft een verjongende werking en geeft een extra zuurstof shot. Rode algenextracten en vitamine E voeden en verzorgen tot in de puntjes. Het plakt niet, is niet vet en trekt super snel in. Het is ook nog eens waterbestendig en laat geen witte waas achter. Iets wat ik erg belangrijk vind.  
SPF 30 Natural Spray & SPF 30 Mineral Lotion 
Werken eigenlijk het zelfde als de SPF 15 alleen dan met hogere bescherming. Dit vind ik erg fijn voor in de zomer omdat ik dan erg snel verbrand. Voor lichte huidjes zou ik ook zeker een SPF 30 aanraden. Zowel in spray als lotion verkrijgbaar.

Ik ben heel erg enthousiast over deze zonnebrand lijn van Australian Gold. De eerste indruk is erg goed en ik ga de producten dan ook zeker veel gebruiken deze zomer en op vakantie. Het zou ook leuk zijn als ze van deze lijn een speciale zonnebrand voor kinderen hadden gehad. 

Alle producten die ik heb laten zien zijn te koop voor €19,95 per stuk.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Dat is top, dat je de face lotion ook als primer kan gebruiken en dat je langzaam ook een kleurtje krijgt! Ideaal voor deze bleke dame! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ideaal he! Ik kan het ook wel gebruiken haha. Gelukkig dit weekend weer lekker een zonnetje. :)

      Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig