CHARLOTTE TILBURY GLOWGASM COLLECTIE

Charlotte Tilbury komt weer met een prachtige limited editie collectie genaamd Glowgasm. Ik zag het al voorbij komen op haar Instagram en was meteen verliefd. Niet veel later kreeg ik hem ook in mijn brievenbus. Ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan!
Dit jaar brengt Charlotte Tilbury haar collectie naar een hoger Glow niveau. Ze presenteert haar nieuwe Glosgasm collectie. Deze collectie bevat beauty producten die je laten schijnen, blozen, bronzen en alles wat er tussen in zit. De Glowgasm collectie bevat twee Glowgasm-gezichtspaletten in Lovegasm en Lightgasm. Drie nieuwe Beauty Light Wands in de kleuren Goldgasm, Peachgasm en Pink Gasm. Een nieuw oogschaduw palette in de kleur Dreamgasm en twee nieuwe kleuren Collagen Lip Bath in Rosy Glow en Peachy Plump. 
Charlotte Tilbury - Beauty Light Wand
De door iedereen geliefde Beauty Light Wand is vanaf nu in nog 3 extra kleuren te koop. Deze vloeibare highlighter komt in een gouden kleur, peach kleur en roze kleur. Ze hebben een parelmoer effect en geven je jukbeenderen een prachtige glans. Het is heel makkelijk aan te brengen door de zachte kussen applicator.  

Wat maakt de Beauty Light Wand zo magisch?
Behandelde parels versterken het verhelderen voor een stralende teint met een zacht gefocusseerde afwerking, met licht reflecterende deeltjes voor een natuurlijke glans. Oleogel geeft een hoogglanzend, helder effect zonder zichtbare glitters. Rosé gouden pigmenten boosten de zachte, natuurlijke tint van het schoonheidslicht na terwijl de zilveren lichtreflectoren het resultaat intensiveren voor een onberispelijke finish. 
€35 per stuk

Charlotte Tilbury - Eyes to Mesmerise
Charlotte Tilbury heeft wat mij betreft de beste crème oogschaduw die er maar is. De dromerige, lichte op watergebaseerde formule geeft een verkoelend effect voor een prachtige magnetische kleur op je ogen! In deze collectie vindt je 2 kleuren. ''Star gold'' een broze gouden kleur met koper kleurige ondertoon en ''Rose gold'' een rosé gouden kleur met een gouden ondertoon. Ik heb de rosé gouden kleur en hij is prachtig! Brengt heel makkelijk en zacht aan je kunt hem alleen gebruiken of in combinatie met andere oogschaduw. 
€26

Charlotte Tilbury - Glowgasm Face Palette
Het nieuwe Glowgasm palette is prachtig! Het geeft huid een magische gloed. Het bevat een highlighter, multi-glow voor je hele gezicht, een blush en een bronzer. Het palette bevat 4 prachtige, glanzende, tinten om elke huidskleur te verbeteren en brengt instant magie in je make-up look. Gebruik de schitterende kleuren uit dit palette op de bovenzijde van je jukbeenderen appels van je wangen, binnenste ooghoeken, oogleden, cupidoboog en decolleté. Er zijn 2 versies de lichte kleur genaamd ''Light Gasm'' en de donkere kleur ''Love Gasm''. 

Light it: een zachte campagne om de mooie delen van het gezicht te benadrukken en te verlichten. 
Pop it: een jeugdige roze blos om elk huidtype te belichten.
Bronze it: een neutrale cacao om de contouren te accentueren, vorm te geven en te definiëren.
Glow it: geeft een extra dimensie aan een verhelderende gloed. 
€75 per stuk

Love Gasm; Dit is de donkerdere tint van de twee paletten en is geschikt voor midden donkere tot donkere huidtinten.
Light Gasm; Het gezichtspalet Lightgasm bevat dezelfde glowy-mix van highlighters, blush en bronzers als het Lovegasm-palette, maar dan voor lichtere huidtinten. 

Charlotte Tilbury - Collagen Lip Bath
En als laatste deze lipglosses, de Collagen Lip Bath maakt een terugkeer. Hij komt nu in een groot formaat met 2 nieuwe kleuren. De gloss heeft een hartvormige applicator wat heel fijn aan brengt. De transparante formule is voorzien van parelmoer pigmenten die zorgen voor glans en volume. Je lippen lijkt een stuk voller. Verkrijgbaar in 2 kleuren.
Rosy Glow - Deep Pink
Peachy Plump - Peachy Pink 
€26 per stuk

Charlotte Tilbury is verkrijgbaar bij de Charlotte Tilbury counters in de Bijenkorf 
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en sinds kort Maastricht of online. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. wat een geweldige collectie met prachtige producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige collectie! Het face palette heb ik meteen besteld wat een pareltje.
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig