NO MAKEUP SKINCARE REVIEW

Een tijdje terug kreeg ik een persbericht over het nieuwe huidverzorging merk No Make-Up en ik werd meteen enthousiast. De verpakking alleen al spreekt me heel erg aan, heel strak en stijlvol. Ik kon dan ook niet wachten om de producten te gaan testen. Zijn jullie benieuwd geworden naar de producten lees dan zeker eventjes verder.
Er zit ook een hele mooie gedachte achter dit merk. Ze zijn van mening dat je moet kunnen vertrouwen op je cosmetica. Want niets is zo belangrijk als je dagelijkse verzorging, dus je moet er zeker van zijn dat wat je op je huid gebruikt, optimaal en effectief is en onze planeet zo min mogelijk belast. 

Ze geloven in ''Clean Beauty'' zonder minerale oliën  siliconen, parabenen en PEGs. Het is Vegan en dierproefvrij. 
Ik heb vijf producten mogen ontvangen laten we snel gaan kijken!
No Make-Up 24K Goudolie
Het geheim voor een stralende huid. Deze olie bevat wilde rozenolie, abrikozenolie en goudsbloem extract + echte 24 K gouden deeltjes. Je krijgt er een hele mooie glow door. Doe een paar druppels op je vingers of direct op je gezicht of lippen. En je krijgt een hele mooie gloed.
19ML 24,95 
No Make-Up Oogcreme
Heb je last van vermoeide ogen probeer dan deze oogcrème. Het bevat arganolie, groene koffie bonen en groene thee extract. Breng een kleine hoeveelheid aan met de vingers rond de ogen en klop het zachtjes in. Het komt ook nog eens in een tube wat heel fijn en hygiënisch werkt. 
15ML 12,49
No Make-Up Peptide Lippenverzorging
Nu de herfst steeds dichterbij komt kan ik niet zonder een fijne lippenbalsem. Het voedt en beschermt je lippen met kokosolie, pathenol en een innovatief peptiden complex. Breng een dun laagje aan op de lippen en wrijf het in. Het werkt ook heel fijn op droge plekjes zoals ellebogen of nagelriemen. 
15ML 7,95
No Make-Up Hydraterende Créme
Deze crème zorgt ervoor dat je gezicht weer genoeg vocht krijgt en lekker gehydrateerd is. Door middel van postelein, hyaluronzuur, amandelolie en boerenkooleiwit. Breng het aan op gereinigde huid en masseer het zachtjes in.
50ML 15,95 
No Make-Up 3 in 1 Reinigingsolie gel
Gel + olie + melk = Reiniger. Het geeft een heldere huid met plankton extract, etherische oliën van sinaasappel en gember. Het verheldert en verzorgt je huid grondig zonder schuim. Masseer in met rond draaiende bewegingen op een vochtige huid. Spoel je gezicht daarna af met water.
75ML 9,95

De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Ik ben heel benieuwd naar de hydraterende crème. Fijn dat het ook makkelijk verkrijgbaar is. En wat heb je mooie foto's gemaakt. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende het merk nog niet, maar het lijkt me echt iets voor mij met mijn gevoelige huid! Vooral naar de reinigingsolie en de hydraterende creme ben ik het meest benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig