MIJN FAVORIETE FOUNDATIONS

Ik krijg regelmatig de vraag welke make-up ik graag gebruik. Daarom leek het me leuk om vandaag mijn favoriete en meest gebruikte foundations te laten zien. Kijken jullie mee?!
Het zijn zowel lichte, als hele dekkende foundations en zelfs 1 CC Cream die echt meer dan de moeite waard is. Zowel hele dure als wat goedkopere foundations dus voor ieder wat wils.
Rimmel Match Perfection
Over deze foundation heb ik al een keer een uitgebreide review geschreven. Die lees je hier! Het is echt mijn favoriete foundation van de drogist. Hij is geschikt voor alle huidtypes.
€13,99
Nars Sheer Glow
Ook over deze foundation heb ik al een keer een uitgebreide review geschreven. Die lees je hier! Deze foundation is verkrijgbaar in maar liefst 34 kleuren en bij veel mensen favoriet. Hij is voor alle huidtypes geschikt behalve voor de droge huid vind ik want dan zie je wat droge velletjes. 
 €43 
Urban Decay Stay Naked
Deze foundation is onlangs uitgekomen. Deze foundation komt maar liefst in 50 kleuren met 9 kleurintensiteiten. 3 master tonen en 7 ondertonen. Zo kan iedereen zijn juiste tint vinden. Het is een vegan foundation met medium dekking. Het is een waterproof, longwear foundation hij voelt gewichtloos aan, dankzij een ademende en flexibele formule die met je meebeweegt (de hele dag door, tot wel 24 uur!). Het voelt niet alleen goed aan, je ziet er zelfs beter uit door de stay-true kleur die de zichtbaarheid van je poriën vermindert.
 €39
It Cosmetics CC Cream
Dit is de beste CC Cream die ik ooit heb gebruikt dit is alweer mijn 3de tube. Ik kocht hem hiervoor in Amerika of Londen maar sinds kort is hij ook gewoon te koop in Nederland bij Ici Paris YES! Hij bevat ook nog eens SPF 50 en UVA en UVB filters. Het is kleur corrigerend, dekkend en heeft een anti-age huidverzorging in de formule. Hij heeft een lichte tot medium dekking en blijft de hele dag goed zitten.
 €39,50
Lancome Teint Idole Ultra Wear
Ook over deze foundation heb ik al een keer een uitgebreide review geschreven. Die lees je hier! Hij is verkrijgbaar in 40 kleuren en heeft een volledige matte dekking. 
47
Dior Nude
Deze foundation is helaas niet meer te koop maar ze hebben nu wel een soort gelijke foundation. Namelijk de Dior Skin Nude Air foundation. 
Charlotte Tilbury Light Wonder
Dit was dit jaar echt mijn favoriete foundation. Je kon de review hier al lezen. Het heeft een hele mooie natuurlijke dekking perfect voor overdag. Je ziet hem zelfs niet zitten echt top!
 €42
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless
Dit is een nog redelijk nieuwe foundation. Ik heb hier laatst al een review over geschreven klik hier! Hij heeft een volledige matte dekking. Hij is verkrijgbaar in 37 kleuren. Hij is voor alle huidtypes geschikt behalve voor de droge huid vind ik want dan zie je wat droge velletjes. 
€40

2 opmerkingen

  1. mooie collectie. ik heb 4 foundations die ik fijn vind, alleen zijn die van nyx niet meer te koop: Stay Matte But Not Flat poeder foundation en HD Studio Photogenic beiden van nyx. De Hello Happy Flawless Brightening Foundation en Hello Happy Velvet Powder Foundation van benefit zijn ook top

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf gebruik ik alleen maar concealer maar die van Rimmel ga ik zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig