BLUXBOX MAART-APRIL 2020

Het is weer tijd voor een nieuwe BLUXBOX unboxing. Deze keer van de maand maart en april. Hij zit weer bomvol met fijne full size producten. Alles om deze lente fris voor de dag te komen. Zijn jullie benieuwd geworden? Lees dan snel verder.
De winter is weer voorbij en het voorjaar komt eraan. Daar hoort een voorjaarsschoonmaak bij. We willen weer fris voor de dag komen en omarmen de eerste goede zonnestralen. De natuur komt weer tot leven en wij ook! Lekker scrubben en reinigen, verfris je ogen, je lippen en je gezicht. Verzorg je voetjes zodat we ze weer kunnen laten zien en gebruik tenslotte de Banana Poeder en de highlight kwast voor een frisse look.
Over Blux Box
BLUX is de grootste en meest gebruikte box in Nederland en de beste manier om cosmetica te ontdekken.

BLUX staat voor 'Be Lux' en is een beauty subscription box. Om de maand krijg je een prachtige box met daarin 8 - 10 beauty producten. Bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak en parfum.
STYLonden - Banana Powder €17,95 (full size)
Deze Banana setting powder is heerlijk zacht en parabenen vrij. De poeder is op basis van mineralen en bevat Vitamine E. Door deze ingrediënten wordt jouw huid verzorgd en ruikt hij ook nog heerlijk. Geschikt voor iedere huidskleur. Zelf gebruik ik altijd liever een vaste poeder.

Garnier - Micellair water met rozenwater €6,99 (full size)
Dit micellair water is perfect om make-up te verwijderen en je gezicht weer te laten stralen. In één simpele beweging is mijn gezicht weer schoon. Het is ook geschikt voor hele gevoelige huidjes. Bevat geen alcohol en de fles is 100% recyclebaar. 

Olaz - Eyes Intens Hydraterende Oogcontourgel €24,99 (full size)
Deze ooggel hydrateert onmiddellijk de vermoeid uitziende huid rondom de ogen voor een wakkere, frisse uitstraling. Het bevat hyaluronzuur en helpt de eerste fijne lijntjes op te vullen. De snelabsorberende formule met peptiden, niacinamide en komkommerextract voedt de huid voor langdurige hydratatie. Het voelt ook nog eens heerlijk fris aan.

Ganier Bio - Lavendel Nachtcrème €14,99 (full size)
De biologische anti-age lavendel nachtcrème vermindert rimpels, hydrateert en verstevigt de huid gedurende de nacht. Je huid ziet er de volgende dag stralend uit en voelt heerlijk zacht en soepel aan. Geschikt voor alle huidtype ik vind de geur wel wennen want ik ben zelf niet zo'n fan van de geur van lavendel. 

Dirty Works - Exfoliating Gloves €2,50 (full size)
Scrubben stimuleert de bloedsomloop om een gladdere en verjongende huid te onthullen. Gebruik de handschoen met masserende bewegingen zachtjes onder de douche of in bad. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert. Waardoor je huid zachter en gladder aanvoelt. 

Oryza - Glow Skin Beauty Balm €13,50 (full size)
Dit is een universele huid en lippen balsem met UVA en UVB filters tegen de zon. Het is hydraterend, ontstekingsremmend, beschermend en rustgevend voor alle huidtypen. Het bevat rijstkiem olie, jojoba olie, sheaboter, Vitamine E, zonnebloem en saffloerzaadolie extract. 

Glov - Moon Pad €6,90 (full size)
Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn een echte musthave voor iedereen die bewust bezig is met het milieu. Ze vervangen tot wel 800 klassieke wattenschijfjes! Je kunt ze met alleen water gebruiken of met bijvoorbeeld tonic of olie. En je kunt ze uitwassen in de wasmachine of met de hand. Hoe handig is dit!

Creative Cosmetics - Highlight Brush €11,95 (full size)
De platte vegan highlight kwast is door haar perfecte vorm speciaal ontworpen voor het aanbrengen van highlighter. Bijvoorbeeld onder je wenkbrauwen, op je cupidoboog of in de binnenste ooghoeken. Ik vind hem erg fijn werken en gebruik hem zelfs ook voor concealer voor onder mijn ogen aan te brengen.

Dirty Works - Feet Butter €5,00 (full size)
Dit is een intens voedende voeten crème. Het is hydraterend en bevat amandelolie, shea boter, pepermunt en Tea Tree olie. Dat helpt vermoeide, pijnlijke voeten te verkwikken. De geur is heerlijk fris en mijn voetjes zijn weer lekker zacht. 

The Vintage Cosmetic Company - Brush Cleaning Tool €7,14 (full size)
Het is heel belangrijk om je kwasten goed te reinigen. Deze tool is makkelijk te gebruiken  je houdt hem namelijk vast met twee vingers. Je brengt eerst shampoo aan op het borsteltje en daarna haal je de kwast erover. Dit doe je onder de kraan net zo lang tot hij schoon is. Daarna laat je de kwast horizontaal opdrogen. Tip! zelf gebruik ik altijd baby shampoo dit is milder en ruikt ook nog eens heel lekker.
Deze maand is de waarde van de box €111,91. Je kunt deze BLUXBOX bestellen voor €29,95. Of je kunt een abonnement nemen. Wil je nergens aan vast zitten en op elk moment op kunnen zeggen, dan kies je voor het abonnement van 29,95. Wil je zeker weten 3 boxen ontvangen dan betaal je 83,85 (27,95 per box). En als je nog meer korting wilt dan kan je een jaarabonnement afsluiten voor 155,70 (25,95 per box)! 

 De box bestellen klik dan hier




Dit artikel bevat een samenwerking.

2 opmerkingen

  1. Dat ziet er goed uit! Echt een cadeautje zo'n box.
    Ik ben heel benieuwd naar die Olaz ooggel.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten zitten er in! Het meest ben benieuwd ben ik naar het Micellair water met rozenwater.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig