THERME 100% NATURAL

Twee geleden kreeg ik een prachtig pakket van Therme binnen. Hij bevatte de nieuwe Natural Beauty lijn. Alle producten uit de lijn zijn 100% natuurlijk en ik laat ze vandaag aan je zien. 
Laat je natuurlijke schoonheid stralen met Natural Beauty van Therme. Deze nieuwe lijn bestaat uit 100 procent natuurlijke huidverzorging en shampoo. De luxe lijn bestaat uit dagcrème, nachtcrème, shampoo, douchegel en bodylotion. De producten van Natural Beauty zijn ontwikkeld voor de bewuste consument. Ze hebben de frisse geur van citroengras, bergamot en kruidige patchoeli. De lijn met natuurlijke shampoo en huidverzorging draagt het NATRUE keurmerk. De producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor de droge en gevoelige huid. Alle producten uit de lijn zijn 100% natuurlijk, vegan, dragen het NATRUE certificaat en zijn verpakt in bioplastic tubes en FSC karton. 
Therme 100% Natural Showergel
Therme Natural Beauty Shower Gel is een voedende, luxe douchegel voor de droge en gevoelige huid met een 100% natuurlijke formule. Hij is licht schuimend en heeft de frisse geur van citroen, bergamot en pathouli kruiden. Zelf heb ik liever een douchegel die heel erg schuimt. Het bevat het geen parabenen, kleurstoffen, SLS/SLES en minerale oliën. 
200 ML €6,99Therme 100% Natural Bodylotion
Die Therme natural bodylotion is een hydraterende en voedende bodylotion en is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Met een 100% natuurlijke formule. Hij trekt alleen bij mij niet zo snel in. Dit komt denk ik doordat mijn huid op het moment verre van droog is. Maar hij laat ook een plakkerig gevoel achter. Je huid is wel lekker zacht daarna. 200 ML 200 ML €9,99Therme 100% Natural Day Cream
Deze 100% natuurlijke dagcrème is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Precies wat ik nodig heb. Want mijn gezicht is vaak een stuk droger dan mijn lichaam. Het bevat vitamine E dat het huidherstellende vermogen van de huid bevordert.  Verder is voelt mijn gezicht heerlijk zacht en gevoed aan. 
50 ML €14,99Therme 100% Natural Night Cream
Deze 100% natuurlijke nachtcrème is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Zo bevat het hyaluron dat het herstellend vermogen van de huid bevordert en zorgt voor een goede vochtbalans van de huid. Ook biedt de nachtcrème een intensieve verzorging die fijne lijntjes helpt te verminderen. Ik vind hem heel erg fijn en mijn gezicht voelt heerlijk zacht en gevoed aan. 
50 ML €14,99Therme 100% Natural Shampoo
Deze shampoo is geschikt voor alle haartypes en geeft het haar veerkracht en glans. Doordat de formule geen SLS en SLES bevat schuimt de shampoo niet zoveel. Het verzorgt wel de hoofdhuid goed en voorkomt dat het uitdroogt. Het heeft een heerlijke subtiele geur en bevat zoals alle producten uit deze lijn ook geen kleurstoffen, parabenen en minerale oliën. 
200 ML €9,99
De Producten van Therme zijn o.a. te koop bij Kruidvat en online.



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Dat ziet er goed uit. Volgens mij kan ikhier, met mijn gevoelige huid ook tegen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie nieuwe lijn van Therme! Lekker uitgebreid. Benieuwd hoe hun shampoo is!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig