OPGEMAAKTE PRODUCTEN MEI 202

Vorige maand konden jullie mijn eerste artikel met opgemaakte producten van de maand april al lezen. Deze maand heb ik nog meer opgemaakt. Tijd om alles weer aan jullie te laten zien.
Naif - Diaper Cream*
De billencreme van Naïf bevat zinkoxide, kamille en vitamine E. Het voorkomt en herstelt luieruitslag, geneest en verkoelt bij irritatie. Ik merkte meteen al verschil voorheen gebruikte ik sudocreme maar die laat altijd zo'n dikke plakkerige witte laag achter. Dat is hierbij niet het geval deze smeert lekker uit. 
9/10

Kneipp - Hydro Kick Sheet Masker*
Dit masker is mijn favoriet van de sheet maskers van Kneipp hij bevat watermunt, agave en cactuswater extract wat zorgt voor een heerlijke hydratatie boost. Het heeft een lichte aquatische geur en laten een fris gevoel na. De maskers zijn erg nat dus laat hem zeker 10 tot 15 minuten intrekken. Deze maskers zijn speciaal ontworpen voor Europese gezichten. 
8/10

Kruidvat - Oog Make-up Remover
Dit is de allerfijnste manier om je waterproof oog make-up te verwijderen. Het is echt mijn nummer 1! Het haalt alles weg zonder te hoeven boenen. Ook de prijs kwaliteit verhouding is top! Ik koop ze steeds weer opnieuw.
10/10

Zwitsal - Deodorant Original
Deze deodorant zou ik niet snel opnieuw kopen ik vind de geur te erg aanwezig. En hij is qua werking niet sterk genoeg. Wel vind ik de Zwitsal geur erg lekker en het formaat is fijn. 
5/10

Nivea Oog Make-up Remover Double Effect
Deze oogmake-up remover is ook echt top! Wel vind ik hem aan de dure kant dus ik koop hem dan als hij 1+1 gratis is, en als mijn favoriet van de Kruidvat uitverkocht is. 
9/10

Rituals Baby Body Lotion
Ik kreeg deze in de kraamweek van Beau van mijn ouders. De geur is zo lekker! Maar zoals je ziet gebruik ik zo weinig bodylotion voor de kids. Vandaar dat hij nu pas op is. Wel is deze heel erg fijn en zou ik hem aanraden aan mama's of cadeau geven bij de geboorte.
8/10

La Roche Posay - Anthelios SPF 50 Anti-Brillance*
Deze zonnebrand is echt heel erg fijn. Hij is transparant en heeft een fijn formaat voor onderweg of voor in je tas. Hij doet goed zijn werk en plakt niet. Alleen door het kleinere formaat gaat hij niet heel erg lang mee.
8/10
Estee Lauder - Re-Nutriv (mini)
Wij zijn afgelopen maand een midweekje op vakantie geweest en daar had ik een aantal mini's opgemaakt. Waaronder deze crème hij is heel erg fijn voed de huid goed en trekt snel in. Hij is wel erg prijzig in full size zag ik.
8/10

Kiehls - Super Multi-Corrective Cream (mini)*
Deze crème is echt top en ruikt ook heel lekker. Ik zou deze crème zo full size kopen. Het is dat ik nog veel crèmes heb staan. Hij trekt snel in en verzorgt mijn gezicht goed.
9/10

Diptyque - Lait Frais Fresh Lotion (mini)
Deze bodylotion is echt geweldig! Die geur is zo lekker heb zelfs eens een parfum gehad die leek op deze geur. Daar moest ik meteen aan denken. Hij is helaas wel erg duur full size anders had ik hem meteen besteld.
9/10

Kneipp - Goodbye Stress Douche Foam*
Ik ben groot fan van douche foams. Ik gebruik ze ook altijd om mee te scheren. Door deze opwekkende en frisse geur ben je meteen wakker. Het bevat essentiële rozenmarijn olie en watermunt extract. Zeker een aanrader!
9/10

Beaver - Cherry Blossem Shampoo*
Deze zat volgens mij een keer in de Goodiebox. Die box is echt ideaal voor mini's ik neem dan ook altijd de mini's mee op reis of voor een nachtje weg. Deze shampoo ruikt heerlijk en maakt je haar goed schoon. Verder merkte ik weinig verschil met de meeste andere shampoo's. 
7/10

Victoria's Secret - Passion Struck Douchegel
De hele beauty lijn van Victoria's secret ben ik verslaafd aan. De body mists, bodylotions een de douchegels. Ik vind bijna alle geuren lekker en die geur blijft ook lekker lang hangen. Als ik ergens nieuwe producten ervan kan kopen ga ik het zeker doen. Gelukkig heb ik nog een aardige voorraad met Victoria's Secret producten.
10/10

Biodermal - SPF 30 Transparante Zonnespray*
Deze transparante zonnespray had ik mee naar Curacao afgelopen zomer. En ik heb hem deze maand opgemaakt. Hij beschermt tegen schadelijke effecten van zonnestraling. Het zorgt voor een verfrissend en verkoelend effect. Ook heeft het hydraterende ingrediënten. Door dat hij transparant is zie je hem na het uitsmeren niet zitten op je huid echt top! Het trekt snel in en voelt niet plakkerig aan. Het is ook nog een parfumvrij en waterbestendig.
9/10

Lancome - Fix It Forget It Setting Spray*
Een hele fijne spray om je make-up mee te fixeren! Ik heb hem met veel plezier helemaal opgemaakt. Ik vind de Mac Fix+ ietsjes fijner maar deze komt zeker op de tweede plaats. De geur had wel wat lekkerder gemogen.
9/10
Volgende maand weer een nieuw artikel met de producten die ik heb opgemaakt in de maand Juni.
Producten met een * erachter zijn de producten die beschikbaar zijn gesteld voor review. Die heb ik dus gekregen.

3 opmerkingen

  1. Wat een heerlijke producten heb je opgemaakt! Die eye make-up remover van Kruidvat is zeker goed, daar hoef je geen dure voor aan te schaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt heel wat mooie items opgemaakt! Vooral dat masker van Kneipp vind ik echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijne producten heb je op gebruikt. Ik zelf heb ebkel Nivea oogmake-up remover gebruikt. Vond ik super heerlijk. Rituals Baby Body Lotion gebruik ik ook super veel.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig