BIODERMAL ZONNEBRAND & AFTERSUN

De zomer is officieel nog niet begonnen maar vandaag is het al 29 graden. En dan kun je natuurlijk niet zonder een goede zonnebrand. Vorig jaar op Curaçao heb ik al hele fijne zon producten van Biodermal ontdekt. Vandaag laat ik je hun nieuwe producten zien.
Wist je dat je je huid om de 2 uur moet insmeren om goed tegen de zon te beschermen? Biodermal is een Nederlands merk dat ruim 40 jaar actief is met de ontwikkeling en verbetering van huidverzorgingsproducten. 
Biodermal - After Sun Verkoelende Gel-Créme
Het wordt nog weleens vergeten, maar je huid verzorgen na het zonnen is erg belangrijk. Deze after sun zorgt voor directe verkoeling na het zonnen. De crème trekt snel in en door de zorgvuldig samengestelde formule hydrateert de huid tot 24 uur lang. Zelf merk ik wel als ik heel erg verbrand was dat ik wel moest blijven smeren om het verkoelend te houden. De Panthenol kalmeert de huid en de hydraterende ingrediënten, zoals glycerine, zorgen voor langdurige hydratatie. 
15,99
Biodermal - Zonnespray SPF 50 Hydraplus
Ik zag toevallig van de week op tv dat de SPF 30 versie hiervan als beste uit de test kwam bij de consumenten bond. De SPF 50 is perfect als je extra hoge bescherming wilt. Ze zonnespray beschermt, verzorgt en hydrateert. De hoogwaardige combinatie van UVA & UVB filters beschermen je huid onmiddellijk tegen de zonnestralen. En het Triple Moist Complex biedt intensieve en langdurige hydratatie. Het is een lichte textuur die makkelijk aanbrengt en snel in trekt. Je huid voelt niet vet of plakkerig aan na het insmeren. 
€27,99

Ze hebben ook een lippen balsem met SPF 25 super handig deze is helaas nog niet te koop!

 
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ik ben heel benieuwd naar die lippenbalsem! Hopelijk is die snel te koop!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig