DOUGLAS ADVENT KALENDERS

Ik kan geen genoeg krijgen van alle mooie kerst sets en adventskalenders. Ook dit jaar komt Douglas met mooie advent kalenders en kerst cadeaus. Ik heb er vier ontvangen waarvan eentje zelfs voor mannen. Vandaag laat ik jullie de drie voor vrouwen zien.

Make-up Adventskalender
Deze adventkalender heeft Amsterdam en Parijs vibes super leuk. Hij heeft 23 vakjes. Waardoor je tot aan kerstmis elke dag een vakje open kunt maken. Hij bevat make-up items en accessoires. Ik vind het een hele leuke budgetproof adventkalender. 
€32,99
Luxury Adventskalender
Een stapje luxer dan de vorige adventskalender is dit soort van ladekastje. Ook met die prachtige Amsterdamse en Parijse tekeningen. Achter de deurtjes vind je 24 prachtige beauty producten. Zowel make-up als huid en haar verzorging. Super leuk je kunt de kalender daarna ook als sieradenkistje gebruiken. 
€49,99
Glam Palette
Ik vind dit leuke make-up palette echt een aanrader voor tieners.  Het is een complete make-up set waarin je alles vindt om jouw glam make-up looks te creëren. Met daarin de 58 tinten oogschaduw, 10 lipsticks en glosses, 8 compacte poeders met o.a. highlighters en blushes, 1 zwarte mini mascara, 1 zwart oogpotlood en 1 lippotlood. En als laatste een aantal kwastjes. 
€24,99
Ze zijn te koop bij Douglas.




Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Die zien er mooi uit zeg! Mooie foto's ook.X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze leuk! en ik dacht het ook direct, die met die laatjes zijn heel goed om te herbruiken, staat ook nog eens leuk op je toilettafel!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig