NAIF PRODUCTEN

  Naif kennen we vooral van de fijne baby verzorgingsproducten maar wist je dat ze ook verzorgingsproducten voor volwassenen hebben. Ook hebben ze nieuwe verpakkingen. Ik laat vandaag wat producten aan jullie zien.

Naif - Hair Lotion
Maeve heeft een hekel aan haren kammen. Maar haar lange haren zijn steeds moeilijker om uit te kammen. Daarom gebruik ik graag een anti-klit spray na het douchen. Deze van Naif zorgt ervoor dat haren makkelijk door kambaar zijn dankzij glycerine en katoenzaad extract. Het zit in een handige spray pomp en maakt het haar niet vet. Doordat er geen harde chemicaliën inzitten verzorgt de spray ook de hoofdhuid en voorkomt het jeuk en irritatie. 
150 ML €12,95

Naif - Shower Foam
Iets waar ik niet zonder kan zijn douche foams. Naif heeft 3 verschillende geuren, Bloom, Linen en Ocean. Het bevat natuurlijk ingrediënten en geen chemische schuimmiddelen zoals SLS en SLES. Deze heerlijke schuimende douche foams zijn gemaakt van kokosvezels en drogen de huid niet uit door de zonnebloemolie en katoenolie. Waardoor je huid lekker zacht aanvoelt. 
200 ML €9,95

Naif - Shampoo
Deze fijne basic shampoo is siliconen vrij en geschikt voor elk haartype. Het maakt je haar goed schoon en bevat alleen 'clean' ingrediënten. De natuurlijke formule met lijnzaadolie geeft je haar glans en verzorgt ook de hoofdhuid. Doordat er geen chemische sulfaten en irriterende schuimmiddelen zoals 
SLES en SLS aan zijn toegevoegd, zal de shampoo niet extreem schuimen, maar wel reinigen. Gebruik daarom een beetje water als je ja haren in de shampoo wast dan gaat het al een stuk makkelijker. 
200 ML €9,95

Naif - Baby Wash Gel
Naif is echt mijn nummer 1 merk voor de kinderen. Hun fijne, pure producten voorkomen droge huid, jeuk en huidirritatie. Deze was gel is heel zuinig in gebruik en heeft een milde geur. Hij doet wat hij moet doen zonder de huid te irriteren. En kun je daarom ook gebruiken als je kindje last heeft van een gevoelige huid of eczeem.
200 ML €9,95


Alle producten die ik heb genoemd zijn 100% vegan. 




Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Klinkt heerlijk! Ik gebruik rustig een douchegel voor kinderen, die producten ruiken altijd zo lekker! Of gewoon baby olie om mij in te smeren, altijd lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig