TEAOLOGY MIX REVIEW

 Een merk wat ik altijd met veel plezier gebruik is Teaology. Vandaag laat ik jullie voor mij wat nieuwe producten zien. Ook heb ik op het einde van het artikel nog een goede kortingscode voor jullie.

Teaology - Beauty Booster gezichtsmasker
Dit herbruikbare masker is iets unieks wat je niet vaak voorbij ziet komen! Je kunt hem namelijk vaker gebruiken als je het goed onderhoudt. De Beauty Booster van Teaology is een siliconen masker wat je meerdere malen kan gebruiken, in combinatie met jouw lievelings serum, crème of gezichtsmasker. Omdat je de Beauty Booster hier overheen aanbrengt, wordt de effectiviteit van de producten versterkt en kan jij nóg meer genieten van de resultaten! Ook verkleint het je poriën. Ideaal voor mijn kin! Ik heb daar namelijk sinds dat we weer mondkapjes moeten dragen meer last van acne gekregen.
€11,95

Teaology - Pore Purifying gezichtsmasker
Dit sheet masker gemaakt van elastisch katoen bedekken je gezicht en nek. Het is doordrenkt met groene thee AHA. Het absorbeert in 10 tot 20 minuten in de huid en is goed tegen acnè. Je kunt dit masker 1-2 keer in de week gebruiken en je hoeft het niet af te spoelen. De restjes masseer je gewoon op je gezicht hetzelfde als dat je met een crème zou doen.
€6.50
Teaology - Passion Tea Eau de Toilette
Teaology heeft ook parfums dit wist ik helemaal niet. Ik ontving de geur Passion Tea. Dit is een perfecte mix tussen vanille en rood fruit. Hoofdnoten zijn roze peper, framboos en rode grapefruit. De hartnoten zijn violet en theeblaadjes. En alles wordt afgetopt met de heerlijke geur van vanille, patchoeli en cederhout. 
100ML €38,95

Teaology - Hyaluronic Infusion Serum
Dit is een intensief hydrateren serum met moleculair hyaluronzuur en biologische blauwe thee-infusie. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en een hoge hoeveelheid vocht kan vasthouden. Dit rijke en zachte serum bevat de optimale hoeveelheid om alle lagen van de opperhuid onmiddellijk te hydrateren. De formule heeft een boost gekregen door blauwe thee die rijk is aan mineralen, vitamines en antioxidanten. Die beschermen je huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf en tegen huidveroudering. Mijn gezicht voelt lekker zacht aan. Bij regelmatig gebruik zou het ook de rimpels verminderen.
 €22

Teaology - Rose Tea Lipbalm
Een hele fijne zachte lippenbalsem die je lippen ook een licht roze kleurtje geeft. Het smaakt en ruikt ook nog eens lekker. Het is hydraterend en beschermt je lippen. 
 €16

Met de code thepastelsuitcase20 krijg je 20% korting op je totale order. De kortingscode is onbeperkt geldig.

Klik hier voor de site.



* Dit artikel is een samenwerking.

2 opmerkingen

  1. Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar ziet er heel goed uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig